Haberler

Komedyenler Obama İçin Bileniyor

Amerikalı Komedyenler de Barack Obama'nın Başkanlığına Hazırlanıyor. Hicivli Çizgi Filmlerin Yaratıcısı Ted Rall, Önceki Gün Washington'da Düzenlenen Bir Komedi Panelinde, 8 Yıldır İktidarda Olan George W. Bush ile İlgili Espri Yapmanın Kolay Olduğunu Belirterek, "Anaokulu İşi Espriler Yetiyordu" Dedi.

Amerikalı komedyenler de Barack Obama’nın başkanlığına hazırlanıyor. Hicivli çizgi filmlerin yaratıcısı Ted Rall, önceki gün Washington’da düzenlenen bir komedi panelinde, 8 yıldır iktidarda olan George W. Bush ile ilgili espri yapmanın kolay olduğunu belirterek, "Anaokulu işi espriler yetiyordu" dedi.

Rall, "Obama ile ilgili espri üretmek çok daha eğlenceli olacak. Fazla katı ve gergin göründüğü için, doğrusu aranıyor" diye konuştu. Stand-upçı Roseanne Barr da, Obama döneminin komedyenlere zengin bir malzeme sunacağını belirterek, "Ancak esprilerdeki zeka seviyesini yükseltmek gerekecek" dedi.

ABD’de komedyenlerin çoğu Demokrat. Son seçim sürecinde de acımasız esprilerden en büyük payı, Cumhuriyetçi Başkan Adayı John McCain ve yardımcısı Sarah Palin almıştı. Siyasi mizah bu seçim döneminde altın çağını yaşadı. Daha önce haberlerle dalga geçen komedyenler, bu kez haber konusu oldular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title