Haberler

Kim Kardashian ve Rita Ora Aynı Partide Pişti Oldu

Güncelleme:

Kardashian ve Rita Ora, modeller hafiften farklı olsa da tam olarak aynı pembe renkteki lateks elbiseleri ile yıldızların katıldığı partide pişti oldu.

BRIT Ödülleri hazır tüm ünlüleri Lodra'da bir araya getirmişken, ödül töreninde sahnede tepe taklak düşüşü ile gündem olan Madonna bir parti verdi.

Partiye katılan dünyaca ünlü isimler arasında Kim Kardashian ve eşi Kanye West ile Rita Ora da vardı. Kim Kardashian ve Rita Ora, modeller hafiften farklı olsa da tam olarak aynı pembe renkteki lateks elbiseleri ile pişti oldular.

KOCASI KORUMALIK YAPTI

Kocası Kanye West ile birlikte katıldıkları gecede giydiği lateks kıyafetiyle paparazilerin ilgi odağı olan Kardashian'ı korumaya çalışan Kanye West de ayrıca görülmeye değerdi. Rita Ora da, Madonna'nın partisine sevgilisi Ricky Hil ile katıldı.

GECE BOYU BİRBİRİNDEN KAÇTILAR

Kim Kardashian'dan 10 yaş genç olan 24 yaşındaki Rita Ora ile Kim Kardashian'ın gece boyunca bir araya gelmemeye çalıştıkları da içeriden gelen bilgiler arasındaydı.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kim Kardashian Kanye West Rita Ora Madonna Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (44)

Opppa:

Kocasi nereyi koruyacagini iyi bellemis nede olsa ekmek teknesi. . . . haha

25
769
yanıtYanıtla
gs:

kim kardashianın kocası baya bi korumuş belli baksanıza resimlere

10
587
yanıtYanıtla
purut:

ya baska haber yokmu bu ne şimdi

15
427
yanıtYanıtla
holy wombat:

prezfatif den ilk defa elbisa yapildigini gordum

40
358
yanıtYanıtla
SCHACHKSCHUKA:

bu kadini begenenleri anlamiyorum, bizde bin kat güzelleri var

41
352
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

ÜZÜLME SİLİKON BEBEĞİM BENİM. . . HERKES OLANI SATAR. HEM BİZ SENİN İÇİN ''KARDASHİAN SAPIKLARI KULÜBÜ''KURDUK. . . NEYMİŞ?GÜNAHMIŞ. . . . HADEE. . . GÜNAH ÖTEKİ TARAFTA. . .

2
331
yanıtYanıtla
öz sivasli serdarmobilWeb@haberler.com:

Dinimden ulkemden vazgecmemde kim bi gece gelse iyi olur yani

1
295
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

kardaşyanın adını yıllar önce duydum ama resmini anca bu sitede gördüm ama kadın kalçadan ibarek dağdan yuvarlasan kalçasında başka hiç bir yari darbe almaz onu korur

14
254
yanıtYanıtla
kemal:

hayret o karıda beyin varmıki beyninden vurulmuşa dönsün o bir çift kalçadan ibaret değilmiydi hep kalçaları ile öne çıkmıyormuydu

22
245
yanıtYanıtla
ÖmermobilWeb@haberler.com:

Yorumlara Gelen begenilere bakarsak bu habere en fazla ragbet ermenilerden gercekten sisiriliyor cok güzel bir kadin degil hic haber degeri tasimiyor

16
184
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title