Haberler

Kendi ölüm tarihini bilen kahin Nostradamus, dünyanın sonu için de gün vermiş

Güncelleme:

Kendi ölüm tarihini bilmesiyle tanınan dünyaca ünlü kahin Nostradamus, 10 Mayıs'ta dünyanın sonunun geleceği yönünde kehanette bulunmuştu. Ancak bu 10 Mayıs'ın hangi yılda olduğu bilinmiyor.

16. yüzyıl kahini Nostradamus'un kehanetleri gündem olmaya evam ediyor. Kendi ölüm tarihini dahi bilen Nostradamus'un dünyanın sonuna ilişkin tahmini de tüyler ürpertti. Nostradamus, 10 Mayıs'ta dünyanın sonunun geleceğini söyledi. Ancak yılı vermedi.

"SABAH ÖLECEĞİM"

Kendisine ''İyi geceler'' diyen papaza ''Sabah öleceğim'' yanıtı veren ve sabah hayata gözlerini yuman Fransız astrolog Michel de Nostradamus'un kehanetleri korku yarattı.

İşte Nostradamus kehanetlerinden bazıları:

DÜNYANIN SONU 10 MAYIS'TA GELECEK

Nostradamus, 10 Mayıs'ta insanlığın sonunun geleceğine dair kehanette bulundu ancak bu 10 Mayıs'ın hangi yıla denk geldiği henüz bilinmiyor.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI 25 YIL SÜRECEK

Nostradamus, üçüncü dünya savaşının başlayacağını ve bu savaşın diğer iki savaştan çok daha büyük kayıplara neden olacağını söyledi. Ayrıca üçüncü dünya savaşı, en az 25 yıl sürecek.

PEŞ PEŞE YANARDAĞLAR PATLAYACAK

Nostradamus, yanardağların patlayacağını, özellikle ABD'deki Yellowstone Parkı'nda bu patlamaların gerçekleşeceğine dair bir iddiada bulundu.

GÜNEŞTEKİ PATLAMALAR HAYATIMIZI ETKİLEYECEK

Nostradamus, Güneş'te büyük patlamalar meydana geleceğini öngörüyor. Üstelik uzmanlar bu patlamaların, bütün elektronik sistemlerimizi etkisiz hale getireceğini belirtiyor.

BİNLERCE YILLIK BARIŞ GELECEK

Nostradamus, uzun savaşların ve doğal afetlerin ardından dünya üzerinde binlerce yıllık barış ve huzurun geleceği kehanetinde de bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nostradamus Yaşam Dünya Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917
Suç şebekelerine 'SİBERGÖZ' darbesi! 20 ilde 74 şüpheliye gözaltı

Suç şebekelerine "SİBERGÖZ" darbesi! 20 ilde 74 şüpheliye gözaltı

500

Yorumlar (6)

Abdullah Civelek:

Hepsi ayetlerde hadisler de yazıyor zaten papaz efendi biz biliyoruz bunları sen gavurlara anlat

62
61
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Verimli araziler bağlar bahçeler ormanlar evlerle binalarla dolmaya betonlaşmaya yeşillikler yok olmaya göller nehirler sular zehirlenmeye her yer çöplük olmaya fabrikaların her geçen gün artmasıyla araçların da artmasıyla bunlardan çıkan gazlarla hava kirlenmeye iklimler değişmeye başladı dünyanın sonunun gelmeye başladığını görmek için Naturdam olmaya hacet gerek yok ?

68
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Geleceği bilmek mümkün değildir. nostradamusun kehanette bulunduğu kitabı okudum. insan okuyunca büyüleniyor resmen ama mantıkla yaklaşınca o kitabın bir şiir kitabı olduğunu anlıyorsunuz... Pek çok insan öleceğini 1 gün önceden hisseder. yani kısaca inanmayın bunlara

22
11
yanıtYanıtla
Sinan Gokdemir:

İyiki gitmiş . bunların. Duası olmaz

7
13
yanıtYanıtla
Yalan Dünya:

bu şahıs geceden zehir içmiştir :D ayaklardan can çekilince de öleceğini anlamıştır, hadsiz konuşmalar ile gitmiş..

6
1
yanıtYanıtla
horozcuk :

sabah ölecem diyip intihar etmek iyimiş en azından senelerdir konuşuluyorsun bedavaya. kerkenez. kolpacı.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title