Haberler

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Güncelleme:

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiği kaza sonrası dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. Servis edilen videoda, kurtarma ekiplerinin Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını, helikopterin enkazından çıkarttığı anlar yer aldı.

Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın yanı sıra Tebriz Valisi Malik Rahmeti ve İran lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Muhammed Ali Al-i Haşim'in de aralarında yer aldığı 9 kişi dün akşam saatlerinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti.

BÖLGEDEN ART ARDA GÖRÜNTÜ YAĞIYOR

Olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada helikopterin küle döndüğü görüntüler servis edilirken, bölgeden gelen bir görüntü daha büyük ses getirdi.

ENKAZDAN BÖYLE ÇIKARTTILAR

Servis edilen videoda, kurtarma ekiplerinin Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını, helikopterin enkazından çıkarttığı anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Hüseyin Emir Abdullahiyan İbrahim Reisi Helikopter İran Dünya Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi!
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

500

Yorumlar (23)

yusuf:

muhsin yazıcıoğlu aklıma geldi. adamlar ölüme terk edilmişti

195
6
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

m yazıcıoğlunu niye öldürsünler ki yaşadığı dönemde 0.25 oyu vardı?

yanıt77
yanıt178
Neslihan Öztürk:

özcan bey , o 0.25 diye küçümsediğiniz oyların artacağı endişesi ile yapıldı zaten . Kaldı ki yaşıyor olsa idi zaten geçecekti. Allah rahmet eylesin.

yanıt151
yanıt13
Özcan Özcan:

neslihan hanım.Baya saçmalamışsınız.M yazıcıoğlu mhp den islamcı diye ayrıldı.Gerçek türk milliyetçilerinin gözünde,kalbinde m yazıcıoğluna yer yoktur.yaşasaydı yeniden refahta olurdu.

yanıt13
yanıt93
Enroy25:

Bu bir suikast, Allah ülkemizi korusun...

138
23
yanıtYanıtla
Caner Enginkol:

şu bir gerçek, iran gerçekten rezil bir durumda,ekonomisi batmış,teknoloji hiç yok,hiç bir teknik üretim yok ,gerçekten bu ülke bunları hak etmiyor

83
25
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

şeriatın hakim olduğu hiç bir ülke refah olamaz.Çünkü orta çağdan bile daha geri kuralları var.

yanıt45
yanıt102
Mister No:

@Özcan Özcan Sen şeriatın ne olduğunu biliyor musun acaba? Osmanlı şeri hükümlerle 600 sene adalet dağıttı. kimseyi sömürmedi. Ama sizdeki Allah isminden korku ne yapacağınızı şaşırtmış. Eğer ki herhangi bir kitap gelen peygambere inanıyorsan o kitabı iyi oku. Çünkü onda da (değiştirilmemiş ve kuran ile aynı hükümlerin olduğu kısımlar) şeriatı göreceksin. Ha ateistsindir o zaman finallerde görüşürüz:)

yanıt62
yanıt18
the order:

şu bizim yerli solcu çok bilmişler kafalarındaki şeriata nazaran iranın molla şeriatını kendi dünya görüşlerine ne kadar yakın oldugunu bilseler dumura uğrarlardı . iran demek islam şeriatı demek değildir

yanıt40
yanıt4
murat özkan:

Bu bir suikast İsrail’in elleri olduğunu düşünüyorum İsrail yok edilmesi gereken bir köydür dünyanın başına bela abd ve İsrail abd orta Doğudan silinip kazınıp atılmadığı sürece orta doğuya ve ülkelere barış asla gelmeyecek kan ve göz yaşı dinmeyecek

73
9
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title