Haberler

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Güncelleme:

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiği kaza sonrası dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. Servis edilen videoda, kurtarma ekiplerinin Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını, helikopterin enkazından çıkarttığı anlar yer aldı.

Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın yanı sıra Tebriz Valisi Malik Rahmeti ve İran lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Muhammed Ali Al-i Haşim'in de aralarında yer aldığı 9 kişi dün akşam saatlerinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti.

BÖLGEDEN ART ARDA GÖRÜNTÜ YAĞIYOR

Olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada helikopterin küle döndüğü görüntüler servis edilirken, bölgeden gelen bir görüntü daha büyük ses getirdi.

ENKAZDAN BÖYLE ÇIKARTTILAR

Servis edilen videoda, kurtarma ekiplerinin Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını, helikopterin enkazından çıkarttığı anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Hüseyin Emir Abdullahiyan İbrahim Reisi Helikopter İran Dünya Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (23)

yusuf:

muhsin yazıcıoğlu aklıma geldi. adamlar ölüme terk edilmişti

195
6
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

m yazıcıoğlunu niye öldürsünler ki yaşadığı dönemde 0.25 oyu vardı?

yanıt77
yanıt178
Neslihan Öztürk:

özcan bey , o 0.25 diye küçümsediğiniz oyların artacağı endişesi ile yapıldı zaten . Kaldı ki yaşıyor olsa idi zaten geçecekti. Allah rahmet eylesin.

yanıt151
yanıt13
Özcan Özcan:

neslihan hanım.Baya saçmalamışsınız.M yazıcıoğlu mhp den islamcı diye ayrıldı.Gerçek türk milliyetçilerinin gözünde,kalbinde m yazıcıoğluna yer yoktur.yaşasaydı yeniden refahta olurdu.

yanıt13
yanıt93
Enroy25:

Bu bir suikast, Allah ülkemizi korusun...

138
23
yanıtYanıtla
Caner Enginkol:

şu bir gerçek, iran gerçekten rezil bir durumda,ekonomisi batmış,teknoloji hiç yok,hiç bir teknik üretim yok ,gerçekten bu ülke bunları hak etmiyor

83
25
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

şeriatın hakim olduğu hiç bir ülke refah olamaz.Çünkü orta çağdan bile daha geri kuralları var.

yanıt45
yanıt102
Mister No:

@Özcan Özcan Sen şeriatın ne olduğunu biliyor musun acaba? Osmanlı şeri hükümlerle 600 sene adalet dağıttı. kimseyi sömürmedi. Ama sizdeki Allah isminden korku ne yapacağınızı şaşırtmış. Eğer ki herhangi bir kitap gelen peygambere inanıyorsan o kitabı iyi oku. Çünkü onda da (değiştirilmemiş ve kuran ile aynı hükümlerin olduğu kısımlar) şeriatı göreceksin. Ha ateistsindir o zaman finallerde görüşürüz:)

yanıt62
yanıt18
the order:

şu bizim yerli solcu çok bilmişler kafalarındaki şeriata nazaran iranın molla şeriatını kendi dünya görüşlerine ne kadar yakın oldugunu bilseler dumura uğrarlardı . iran demek islam şeriatı demek değildir

yanıt40
yanıt4
murat özkan:

Bu bir suikast İsrail’in elleri olduğunu düşünüyorum İsrail yok edilmesi gereken bir köydür dünyanın başına bela abd ve İsrail abd orta Doğudan silinip kazınıp atılmadığı sürece orta doğuya ve ülkelere barış asla gelmeyecek kan ve göz yaşı dinmeyecek

73
9
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title