Haberler

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Güncelleme:

Gazze Şeridi'nde İsrail'e karşı savaşan Kassam Tugayları, üzerlerine yağdırılan bombalara Kassam roketleri ile cevap veriyor. İmalat görüntüleri yayınlanan roketlerin 5 ila 16 kilometreye kadar menzili bulunuyor.

İsrail ordusunun Gazze halkına yönelik sistematik saldırıları 7 aydır şiddetini artırarak devam ediyor. İsrail'in katliamlarına karşı direniş gösteren Kassam Tugayları ise bu saldırılara kendi ürettikleri mühimmatlar ile cevap veriyor. Kassam roketleri adı verilen mühimmatların imalat görüntüleri bir klip eşliğinde yayınlandı.

YER ALTI TÜNELLERİNDE KASSAM FÜZESİ İMALATI

"Kasd el-Sebil" ismi verilen klip, Kassam Tugayları Genelkurmay Başkanı Muhammed Deyf'in 7 Ekim 2023'teki Aksa Tufanı operasyonunun talimatını verdiği konuşmasıyla başlıyor. Kassam Tugayları Askeri Korosu tarafından seslendirilen klibin görüntülerinde ise her bir roketin ciddi insan emeğiyle üretildiği dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan yer altı tünellerinde oluşturulan atölyelerde ana mühimmatların imal edildiği sahneler de yer alıyor.

AKSA TUFANI OPERASYONUYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

2001 yılından bu yana üretilen Kassam roketlerinin 5 ila 16 kilometreye kadar menzili bulunuyor. Kassam roketlerinin uzunluğu 180 cm, 220 cm ve 244 cm olarak değişiyor. İsrail işgalindeki topraklarda askeri hedeflere ateşlenen roketler, özellikle 7 Ekim Aksa Tufanı operasyonu sonrasında sıklıkla gündeme geliyor.

İsrail bombardımanlarına bu roketlerle karşılık veriyorlar! Kassam mühimmatlarının görüntüleri yayınlandı

İSRAİL'İN BAŞKENTİNİ VURACAK KAPASİTEYE SAHİP

Kassam Tugayları, 7 aydan beri İsrail tarafından birçok füze rampasının vurulmasına rağmen, kamufle edilen noktalardan yapılan ateşlemelerle Tel Aviv'i dahi vuracak kabiliyete sahip olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500

Yorumlar (34)

Ahmet AKGÜL:

Allah cc muzaffer eylesin. elbette zafer islamındır.

305
48
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Sen dedin diye Allah seni kırmaz hemen muvaffak eder. Allah güçlünün ve kurnazın yanındadır. Bütün tarih bize bunu gösteriyor ve bugün yaşananlar bunu doğruluyor

yanıt51
yanıt273
Doğrucu:

Sizin duaları israilemi ediyorsunuz anlamıyorumki. Siz dua ettikçe filistinliler ölüyor allahta şaşırmış

yanıt25
yanıt229
Aziz Dağ:

Zafer islamındır Zafer inananlarındır İnneddin ind ALLAH il islam ALLAH katında tek din İSLAM dır RABBİM muvafakat ve Muzaffer eylesin

191
32
yanıtYanıtla
Hayri:

Onun içinmi bütün müslüman ülkeler safalet içinde

yanıt64
yanıt162
VEFA:

Gerçekten sorgulamalıyız,. Sadece dinle olmuyor. Başka şeyler lazım.

yanıt64
yanıt49
Gelir Geçer Her şey:

Belki de bu arkadaşlara göre zafer sefalet demektir. Toplumunu sefalete mahkum etmek yaşadığı coğrafyayı cehenneme çevirmek onlar için zaferdir belki.

yanıt30
yanıt83
Hamdi Baba :

Ne çekiyorsanız bi söyleyin bizimde ihtiyacımız var.

yanıt25
yanıt34
VEFA:

@Hamdi Baba, ben burada yokken GOL ATMIŞSIN. Tebrik ederim seni!..

yanıt14
yanıt37
kripto para:

he he he

yanıt5
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title