Haberler

İngiltere'yi ayağa kaldıran skandal! Asteğmen ve görevli kadın nükleer denizaltıda cinsel ilişkiye girdi

Güncelleme:

İngiltere'nin Kraliyet Donanması'na bağlı nükleer denizaltıda yaşanan skandal ülkede bir numaralı gündem oldu. Asteğmen olarak görev yapan 27 yıllık bir askerle ve kadın görevlinin nükleer denizaltıda cinsel ilişkiye girdiği ve çıplak selfieler çektikleri ortaya çıktı. Yasak ilişkinin ifşa olmasıyla açığa alınan asteğmenin donanmadan da ihraç edilebileceği ifade edildi.

İngiltere'de Kraliyet Donanması'nda asteğmen olarak görev alan Gary Patterson (43) ile nükleer denizaltıda görevli bir kadının ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

CİNSEL İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ VE SELFIE'LERLE PATLAK VERDİ

Çiftin yasak ilişkisi, nükleer denizaltıda kaydettikleri cinsel ilişki görüntüleri ve çıplak selfie'leri ile patlak verdi. 27 yıldır asker olan Patterson açığa alındı. Çiftin, ayrıca nükleer üs HMNB Clyde'da da birlikte olduğu belirlendi.

DONANMADAN İHRAÇ EDİLEBİLİR

160'tan fazla kadın ve erkek askerin sorumluluğunu taşıyan Patterson, donanmadan ihraç edilme cezası ile karşı karşıya. Donanma gemilerinde üst düzeylerin astlarla birlikte olması ve askeri araçlarda cinsel ilişkiye girmek yasak.

İngiltere'yi ayağa kaldıran skandal! Asteğmen ve görevli kadın nükleer denizaltıda cinsel ilişkiye girdi

FOTOĞRAF ÇEKMEK YASAK

Ayrıca önemli istihbarat ve güvenlik sırlarını taşıyan nükleer denizaltılarda fotoğraf çekmek de yasak. Çiftin yasak birlikteliğinin ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı. Patterson önce inkar etti. Ancak sonra çektikleri görüntüler telefonlarında ve dizüstü bilgisayarlarında bulundu.

İLK SKANDAL DEĞİL

Bu yaşanan ülke donanmasındaki ilk skandal değil. 2017'de de nükleer denizaltı HMS Vigilant'ta kaptanın asteğmen ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Geçen yıl da bir teğmen ile denizcinin nükleer denizaltıda cinsel ilişki görüntüleri çektiği belirlenmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Haberler

500

Yorumlar (2)

Atakan Kilic:

adamlar savasa hazırlık yapıyor

74
4
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Hii sonra yanlislikla nükleer başlıklı füzenin düğmesine ayağın çarpsın uğraş dur.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title