Haberler

    Dimitri Medvedev: "Rusya Ulusal Çıkarlarını Savunmak İçin Suriye'ye Askeri Operasyonda Bulundu"

    Rusya ciddi bir ekonomik krizden geçiyor ve Suriye'deki savaşa çözüm bulma yönünde kilit bir rol oynuyor.

    Rusya ciddi bir ekonomik krizden geçiyor ve Suriye'deki savaşa çözüm bulma yönünde kilit bir rol oynuyor. Tüm bunlara rağmen çok sayıda Batı ülkesi Rusya'yı bir tehdit olarak görüyor. Bu konuları daha detaylı ele almak üzere Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev ile Münih Güvenlik Konseyi'nde bir araya geldik.

    Isabelle Kumar, euronews: "Global Conversation programımıza katıldığınız için çok teşekkürler. Suriye sorunu uluslararası gündeme oturdu. Kritik bir aşamada olduğumuz kanısındayız ancak bu durumun nasıl değişeceğini de kestiremiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?"

    Dmitry Medvedev, Rusya Başbakanı: "Biliyor musunuz, buraya gelmeden önce müttefiklerimizle olan ilişkilerimizin zor ve karmaşık olduğu düşüncesindeydim. Zira kilit noktalarda, ve hatta bir koalisyon ve askeri birlik oluşturma konusunda dahi görüş ayrılığı içerisindeydik. Ancak bu konuda şunu ifade etmek istiyorum: Münih Konferansı sırasında Dışişleri bakanımız Sergey Lavrov ve John Kerry görüşmelerde bulundu. ve ardından baş

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 17 Şubat 2016

    İzlenme oranı:

    Oylar Açıklaması

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dimitri Medvedev Suriye Münih Rusya Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title