Haberler

Çevre İçin Fare ya da Köpek Sütü İçelim

Efsanevi Müzik Grubu Beatles Üyesi Paul Mccartney'den Boşanmak Üzere Olan Eski Manken Heather Mills, Et ve Süt Ürünleri Tüketenleri, Küresel Isınmaya Neden Olmakla Suçladı; "Dünyamız İçin Fare ya da Köpek Sütü İçelim" Tavsiyesinde Bulundu.

Efsanevi müzik grubu Beatles üyesi Paul McCartney’den boşanmak üzere olan eski manken Heather Mills, et ve süt ürünleri tüketenleri, küresel ısınmaya neden olmakla suçladı; "Dünyamız için fare ya da köpek sütü içelim" tavsiyesinde bulundu.

39 yaşındaki Mills, Londra’daki Hyde Park’ta, et-süt ürünlerinin sera etkisi yapan gazların atmosfere salımına neden olduğunu ileri süren Viva derneği tarafından başlatılan kampanyanın tanıtımına katıldı. Süpermarket ve sağlık ürünleri dükkanlarında süte alternatif 25 ürün satıldığına dikkati çeken eski manken, "Neden insanlar fare, kedi ya da köpek sütü içmiyor?" diye sorunca gazeteciler ile kampanya tanımını izlemek için bulunan turistler şaşkınlık geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title