Haberler

Cephede savaşacak askeri kalmayan Ermenistan: Ordumuz, 2. Dünya Savaşı gazileri ile koordinasyon içinde

Güncelleme:

Azerbaycan karşısında hezimete uğrayan ve cephedeki askerlerinin kaçmasını engelleyemeyen Ermenistan, "Savunma birliklerimiz 2. Dünya Savaşı gazileri ile koordinasyon içinde hareket ediyor ve düşmana ağır darbeler vuruyor" açıklaması ile çaresizliğini bir kez daha ortaya koydu.

İşgal ettiği Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda Azerbaycan ordusu karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, yaşlı genç fark etmeden herkesi cepheye göndermeye başladı. Sahadaki askerlerinin kitleler halinde mühimmatlarını bırakıp kaçması, Ermenistan'ı bu anlamda zor duruma soktu.

TAKVİYE GÜÇ OLARAK YAŞLILAR CEPHEYE GÖNDERİLDİ

Ermenistan hükümeti, kayıplarını saklamaya çalışsa da azalan mühimmat ve asker sayısı nedeniyle yaşlı askerlerinden medet ummaya başladı. Daha önce takviye olarak bir grup yaşlıyı cepheye süren Ermenistan, şimdi de 2. Dünya Savaşı gazilerinin birliklerine yardımcı olduğunu ve Azerbaycan'a ağır darbeler vurduğunu açıkladı.

AZERBAYCAN SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYOR

Azerbaycan'a ağır darbeler vurduğunu söyleyen Ermenistan'ın dünden beri 2 savaş uçağı ve bir İHA'sı düşürüldü. Önemli noktada bulunan bir köprü ve 13 köy ise bu sabah itibariyle Azerbaycan tarafından işgalden kurtarıldı.

60'A YAKIN SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Cephede Azerbaycan'a karşı koyamayan Ermenistan'ın sivillere yönelik füzeli saldırılarında ise bugüne kadar neredeyse 60 sivil hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Azerbaycan Dünya Güncel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500

Yorumlar (113)

drc:

bu ehtiyarlarda zamanında cepheden kaçarak sağ kalanlar olmalı :))

55
6
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Bakmayın böyle sümsük-kösnük oturduklarına, bu ceketlerine sovyet döneminden kalma madalya görünümlü gazoz kapakları takmış ihtiyarlar zamanında nasıl Türk düşmanı Taşnakçı idiler ve genç nesilleri nasıl yetiştirdiler ki hepsi azgın Türk düşmanı oldu. Onlar da şimdi cephelerde rezil oluyor. keşke biraz insanlık öğreteydiniz gençlerinize amcalar, şimdi yaslarını tutmazdınız!

35
5
yanıtYanıtla
Zakar:

Alay etmeyin, biz de kurtuluş savaşında yaşlı, kadın, çoluk çocuk savaşmadık mı?Kadınlarımız sırtlarında yüzlerce kiloluk topları taşımadılar mı?

7
32
yanıtYanıtla
www:

biz kendi topragimizi kurtardik baskasinin toprağını gasp edip sonra kahramanlik yazmadik uykusundaki savunmasiz insanlari katleden yok olmayı coktan haketmiş demektir

yanıt7
yanıt1
ÇUKUROVALI:

Haklısın ZAKAR . Yalnız bir şey gözünden kaçmış , o elleri öpülesiceler poz vermeyip , cephede dolaşıyorlardı . Bak şimdi durup dururken burnumun direğini sızlattın . . .

yanıt5
yanıt0
Bilinmeyen:

Biz kendi ülkemiz için savaştık , onlar azerbaycanı ele geçirmek için savaşıyorlar . Tarafımız belli , ermenileri tabii ki savunmayacağız

yanıt4
yanıt0
Bülent:

Abe koçum, Bizde savaştan kaçanların yerine değil top yekün savaştık.elmayla armutu karıştırma

yanıt3
yanıt0
Özkan:

Biz kendi toprağımızı savunduk onlar başkasına ait toprağı savunuyor

yanıt4
yanıt0
BÖRÜ:

Bizim milletimiz asil bi millet, ecdadımız da asildi. Şavaşa giderken imanla gidip, imanıyla şehit oldu. . Bu bebek katilleriyle bizim ecdadımızı nasıl mukayese edersiniz

yanıt5
yanıt1
Hakan:

Duyar kasan kardeşim, öyle öyle de arada fark var. Biz kendimizi savunduk, onlar zalim durumundalar şuan. Biz hak yoldayız onlar batıl.

yanıt1
yanıt1
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title