Haberler

Bu kadarına da pes! Hemşire, ölen hastanın kredi kartını çalıp alışveriş yaptı

Güncelleme:

İngiltere'de 23 yaşındaki bir hemşire, hastanede vefat eden 83 yaşındaki bir hastanın banka kartını alarak kullanmaya başladı. Kartla alışveriş yapmaya devam eden hemşire, 4 gün sonra yakayı ele verdi.

İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki hemşire Ayesha Basharat, çalıştığı Heartlands Hastanesi'nde hayatını kaybeden 83 yaşındaki koronavirüs hastasının banka kartını kullandı.

4 GÜN BOYUNCA HARCAMA YAPTI

Hasta öldükten 20 dakika sonra hastanın kartı ile alışveriş yapmaya başlayarak otomattan yiyecek ve içecek alan hemşire, bir sonraki gün de alışveriş yapmaya devam etti. Soygun, dört gün sonra bankanın kartı iptal etmesi ile son buldu.

ÖNCE İNKAR SONRA İTİRAF ETTİ

Polis tarafından gözaltına alınan hemşirenin üzerinden hastanın banka kartı çıktı. Basharat, ifadesinde kartı yerde bulduğunu söyledi. Daha sonra hastanın kartını çaldığını itiraf eden hemşireye mahkeme tarafından 18 ay hapis cezası verildi, fakat ceza ertelendi. Hastane yönetimi olayın ortaya çıkmasından hemen sonra hemşirenin işten çıkarıldığını ve hastanın ailesine gereken desteğin verildiğini söyledi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (3)

Yusuf Kuzgun:

turkiyede bu olay olmaz niye derseniz 89 yasindaki kadin malina kartina cocuklari yakinlari malina coktan cokmuslerdi kadin bizde bes parasiz olurdu

5
5
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

zaten kadin olmus ne yapacak parayi bari hemsire yesin kalainida cok calistilar bu ara

7
3
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

turkiyede olsa bu olay o karin 10 dakikada iliyine kadar kuruturlardi bu mal hemsire gitmis icecek almis

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title