Haberler

Bilim adamlarının kıyamet raporu sızdı! İnsanlığı kurtaracak maddenin ismini de yazmışlar

Güncelleme:

Bilim insanları tarafından olası bir kıyamete karşı hazırlanan raporun detayları sızdı. Asteroit çarpmaları, volkanik patlamalar ve nükleer saldırılarda insanlığın "deniz yosunlarını" yanından ayırmaması gerektiği belirtildi. Deniz yosunlarının, besin değeri nedeniyle zor zamanlarda devreye girerek insanlığı kurtaracağına vurgu yapıldı.

Dünya genelinde savaş ve nükleer tehditler artmaya devam ederken, bilim insanları da olası bir kıyamete karşı hazırlanmaya devam ediyor. Bilim insanları tarafından hazırlanan bir raporun detayları da ortaya çıktı.

İNSANLIĞI KURTARACAK MADDE

Bilim insanlar, olası bir nükleer patlama, dev asteroit çarpması ya da volkanik patlamalarda, insanların nasıl hayatta kalacağına odaklandı. Bu nedenle deniz yosununun çok önemli olduğu ve alternatif besin maddesi olarak insanlığı kurtaracağı belirtildi.

"HAZIRLIĞI TEŞVİK ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Araştırma hakkında konuşan bilim insanı Juan García Martínez, "Bu çok önemli bir araştırma. İnsanların olası kıyamet senaryolarına teşvik edilmesi açısından büyük bir değer taşıyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bilim İnsanı Haberler

500

Yorumlar (11)

Başka Murat:

İnsanlığın kurtuluşu diye bir konu yok. Dünya artık geri dönüşü olmayacak şekilde deforme oldu, yaşlandı. Ayrıca NASA 2120 civarı gibi bir meteorun çok kuvvetli ihtimal dünyaya çarpacağını hesaplamış ve de doğru. Kıyamete geri sayım başladı.

33
37
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Elitler bu bilgiyi biliyor. Elon da biliyor. O sebeple Mars vs kaçmaya çalışıyorlar. Şu andan itibaren ışık hızıyla kacsalar gene kurtulamazlar. Big crunch gerçekleşecek ve tüm kâinat içine çökecek. Ta ki yenisi kurulup herkes uyanana kadar!

yanıt3
yanıt1
Eğrioturdoğrukonuş:

Kıyameti sanırım insanlar kendi elleriyle hazırlıyor. Yüz yıldır yer altı boşaltılıyor petrol GAZ, bu boşalan yer ne ile doluyor? Bir patlayacak pir patlayacak dünyanın yörüngesi yer çekim merkezi herşey değişecek.

35
6
yanıtYanıtla
ferfer:

sizinki depremde göçük altında parmağını oynatamayan adama düdük çalın demeye benziyor oğlum heryer yıkılacak ne yosunu ne suyu göktaşı düşmesi veya olası bir nükleeer silahın kullanılmasında yosun bulucağını hayatını kurtaracağınımı zannediyorsun komik:)))

37
1
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

yine mi siz. ulan olum kıyamet koptuğunda karnını doyurmayı düşünmek de neyin nesi. o gün yosunlar da yok olacaktır cahiller zümresi.

29
3
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yakında denizlerdeki yosunları da paketlemeye, şişelemeye, tezgahlara koymaya ve denizlerin psikolojisini, dolayısıyla yapısını bozmaya başlarlar... 100 gram Pritax-Yosun 223,95 Lira.

20
0
yanıtYanıtla
Oguzhan Genc:

nükleer atılınca su zehirlenmiyormuymuş ?

15
4
yanıtYanıtla
sadece kadir:

ŞİRİNCEYE GİTSEK KURTARIR MIYIZ :)))

15
2
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Dünya uzayın içinde kurşundan hızlı, ay ve güneşle beraber belirlenen saate ve yere doğru gidiyor. Kürenin içinde nereye saklanacaksin? Altı mağma üstü boşluk, kendi hava da... İnsanlar dünya hep böyle günlük gülistanlık gidecek sanıyor. 2050 de gorucem sizi..

yanıt8
yanıt12
Ahmet Yirmibeş:

Kardeş kıyametten kastı asteroit çarpmaları, volkanik patlamalar ve nükleer saldırılar. Yani nükleer savaşlardan falan bahsediyor.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title