Haberler

Issız adada mahsur kalan 3 kişi, 33 gün sonra kurtarıldı

Güncelleme:

ABD ile Küba arasında bulunan Bahamalar'daki ıssız bir adada mahsur kalan iki erkek ve bir kadın, 33 gün sonra ABD Sahil Güvelik ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan kişilerin günler boyunca yakaladıkları farelerle beslendikleri öğrenildi.

Florida eyaletiyle Küba arasında yer alan Bahamalar'da bulunan ıssız bir adada mahsur kalan iki erkek ve bir kadın ABD Sahil Güvenliği tarafından 33 gün sonra kurtarıldı. ABD medyası, kurtarılan kişilerin Küba vatandaşı olduğunu ve 33 gün boyunca yakaladıkları farelerle beslenerek hayatta kaldıklarını duyurdu.

TEKNELERİ ALABORA OLMUŞ

İsmi açıklanmayan kişilerin, gözaltına alındıktan sonra verdikleri ifadede, teknelerinin alabora olduğunu ve adada mahsur kaldıklarını belirttikleri açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Bahamalar Florida Küba Haberler

500

Yorumlar (23)

AKILDA DELİ SORULAR:

ÇOÇUK KİMDEN OLACAK ACABA

23
13
yanıtYanıtla
KÖYÜN DELİSİ:

Acun bey''in yerinde olsam kesinlikle bu üçünü Survivor kadrosuna alırdım. Adamlar yüzdeyüz, gerçek Survivor''ı yaşamış ya la. . . .

22
1
yanıtYanıtla
Gg:

Haberin başını adanada mahsur kalan okudum

19
2
yanıtYanıtla
BB:

adana da kimsen yoksa, yanında da paran yoksa mahsursun. gayet normal bi durum.

yanıt2
yanıt0
hayrettin:

ya, kardeşim hangi zamandayız. robinson crusoe öleli seneler oldu. cep denen bişey var. uydular var. antarktikada bile insan mahsur kalmaz. hayret bi şey.

yanıt1
yanıt1
Vedat:

Hayrettin bence sende sorun var çünkü alabora olmuş diyor tuzlu su her telefonu bozar belliki telfonlari vs alabora olan yatta denizin dibini boylamis veya tamamen bozulmuş bunuda düşündün mü acaba bir vericinin maximum hat çekim gücü 0 km dir belkide sinyal alamadılar uydu var diyorsun ama herkeste uydu telwfonu yok buda bir örnek yani sen ne konuştuğunu hangi mantıkla o yorumu yaptığını çok merak ettim.

yanıt1
yanıt0
ADAM:

Ergenlik hayalimdi bu benim

18
2
yanıtYanıtla
hayrettin:

ya, kardeşim hangi zamandayız. robinson crusoe öleli seneler oldu. cep denen bişey var. uydular var. antarktikada bile insan mahsur kalmaz. hayret bi şey.

6
12
yanıtYanıtla
NİYAZETİN:

Bayrampaşa''dan Sirkeciye kadar kaç yerde cep telefonu çekmiyor. Çekmeyince çekmez denen bir şey var. Uydu telefonu olsa belki.

yanıt5
yanıt0
Gezgin:

Fare ayrıntısını okumasam sevdiğim üç beş kişi ile yapmak istediğim eylemdi.

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title