Haberler

Amerikalı Gözlemci Google'ın Haritalarıyla UFO Buldu

Güncelleme:

Amerikalı UFO gözlemcisi, 51. Bölge'deki bir hangarda Google'ın 'Haritalar' uygulamasını kullanarak bir UFO keşfettiğini söyledi.

ABD'li UFO gözlemcisi Scott Waring uzaylıların saklandığına inanılan 51. Bölge'deki bir hangarda, uydu fotoğraflarıyla Dünya'yı inceleme imkanı veren Google'ın 'Haritalar' uygulamasını kullanarak bir UFO keşfettiğini iddaa etti.

30 METRE UZUNLUĞUNDA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Uydu fotoğraflarıyla Dünya'nın çeşitli bölgelerini internetten inceleme imkanı veren Google'ın 'Haritalar' uygulamasını kullanan ABD'li UFO gözlemcisi Scott Waring, uzaylılarla ilgili gizli incelemelerin yapıldığı iddaa edilen 51. Bölge'de bir UFO keşfettiği açıklamasında bulundu.

İddiaya göre Waring'in farkettiği UFO 30 metre uzunluğunda olup, havalandırma sistemleriyle kontrol edilen özel bir hangarda tutuluyor.

Komplo teorisinin sahibi söz konusu UFO'nun, Yıldız Savaşları filminde Han Solo'nun kullandığı 'Millennium Falcon' isimli uzay aracına benzediğini belirtti.

GOOGLE 2010'DAKİ KOORDİNATLARI GÖSTERMİYOR

UFO gözlemleri sitesi 'UFO Sightings Daily'nin de kurucusu olan Scott Waring, ilk kez 2010 yılında 'Google Haritalar'ı kullanarak söz konusu UFO'yu gördüğünü iddaa etmiş ve hangarın bulunduğu konumun tam koordinatlarını vermişti.

UFO gözlemcisi 25 Mayıs 2010'da sitesinde paylaştığı notta Google'ın fotoğrafları silmeden herkesin görüntüleri kendi gözleriyle görmelerini tavsiye etmişti.

Waring bu hafta yayınladığı videoda ise, 51. Bölge'de yer alan uzaylılara ait araçların nasıl bulunacağına dair detaylı açıklamalarda bulundu ve 2010 verdiği koordinatların eskiden görüntülenen konumu göstermediğni belirtti.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Google Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (19)

türk-askeri:

vah vah ne bulmus ufomu nerede??

20
3
yanıtYanıtla
D:

NASIL GÖRMEK İSTERSEN ÖYLE GÖRÜRSÜN. ADAM UFO DİYO AMA UFO YOK. KAFAYI YEMİŞ BUNLAR. BEN SADECE ASFALT GÖRÜYOM. . :d

17
0
yanıtYanıtla
YILAN:

MİLLET UZAYA GİDİYO UFO DİYOR BİZ PKKYLA YOK KURT SORUNU İLE YOK GEÇİMİMİ NASIL SAĞLARIM DERDİYLE UĞRAŞIYORUZ YAZIK BE BİZE KARDEŞ KARDEŞ GEÇİNSEK NE OLCAZ

13
2
yanıtYanıtla
Sifoncu:

Heralde bu ufolarda hristiyan hic biz goremiyoz yahut bunlara gorunen seytan olmasin :) arkadaslar akli basinda irade sahibi evrende sadece insan ve cinlerdir baska varlik varsa da akilsizdir (hayvandir) yani uzaylilar dunyayi istila etmicek rahat olun :))

5
8
yanıtYanıtla
antimal:

neyin kafasını yaşıyorsun la sen , doğalgaz kokluyorsun herhalde arada bir

yanıt3
yanıt1
TÜRK:

Heralde cinlerde sadece müslümanlara musallat oluyor, senin kafayla bakarsak, andaval

yanıt3
yanıt1
NET:

evren, evin penceresinden gördüğünden daha büyük dostum

yanıt0
yanıt0
üstsüz_adam:

çok güzel bir haber ler nasıl bir sitesiniz zorla video izletiyorsunuz. . . ufo evinizi ısıtır elektrik faturasını kabartır ocağınızı söndürüp mum yaktırır. . . çünkü doğalgaz pahalı. . .

11
1
yanıtYanıtla
ahmet:

harbiden benziyor ama sırf bunlara inanıp zamanımızı bu tür şeylerle harcamamız için bilerek yapılmış bir oyunda olabilir

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Amerikalılar kafayı ufoyla bozdu iyice olmayan şeyleri gördüğünü saçmalama konusunda dünya lideri bir ülke zaten gerçekliği olmayan zombileri dahi milyonların izlediği dünya ve amerikadan başka da bi saçmalık beklenemezdi.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title