Haberler

    Bono'nun Nice'teki Saldırının Yaşandığı Caddede Olduğu Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    Fransa'nın Nice şehrinde IŞİD tarafından gerçekleştirilen katliam sırasında U2 grubunun solisti Bono da büyük panik yaşadı.

    Nice'te 84 kişinin yaşamını kaybettiği saldırı sırasında dünyaca ünlü U2 grubunun solisti Bono'nun da orada olduğu ortaya çıktı. Sahil şeridinde bir restoranın terasında olan Bono büyük korku yaşadı.

    İKİNCİ KEZ TERÖR SALDIRISIYLA KARŞI KARŞIYA KALDI

    Nice yakınlarındaki Eze kasabasında bir evi bulunan Bono olayın gerçekleştiği 22.30 saatlerinde restoranda arkadaşlarıyla oturuyordu. Promenade des Anglais Caddesi'nde katliam yaşanırken, ünlü yıldızın silahlı güvenlik güçleri tarafından kurtarıldığı belirtildi. Silahlı güvenlikler Bono ve beraberindekilere yakınlardaki Massena Meydanı'na kadar eşlik etti. Akşam yemeğinde olan bir kişi, polisin restoranı tahliye etmesinin yaklaşık yarım saat sürdüğünü söyleyerek, "Herkes gibi Bono da ellerini başının üzerine koydu ve sakin olması söylendi." dedi.

    Bono, Fransa'da ikinci kez bir terör saldırısıyla karşı karşıya kalıyor. Geçen yıl Kasım ayındaki Paris saldırıları sırasında da U2 konser için kentte bulunuyordu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    U2 Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title