Haberler

294 kişinin hayatını kaybettiği kazanın nedeni yola dışkılayan insanlar mı?

Güncelleme:

Hindistan'da üç trenin birbirine girdiği kazada 294 kişi yaşamını yitirdi, 900'den fazla insan ise yaralandı. Bölgede arama çalışmaları tamamlanırken kazanın, tren yoluna dışkılayan insanlar nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

Hindistan'ın Odisha eyaletinin kuzeydoğusundaki Balasore bölgesinde meydana gelen, iki yolcu ve bir yük treninin çarpıştığı kazada can kaybı 294 olarak açıklandı. Hindistan medyası, kaza bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

RAPOR HAZIRLANIYOR

Hint medyasına konuşan Demiryolları Bakanı Ashwini Vaishnaw, kazaya ilişkin başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, raporun en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

294 kişinin hayatını kaybettiği kazanın nedeni yola dışkılayan insanlar mı?

"İNSAN DIŞKILARI" İDDİASI

Gözler tren kazasının nedenine ilişkin yapılacak açıklamaya çevrilirken, bazı kaynaklar trenlerin raydan çıkmasının nedenini, insanların tren raylarına dışkılarını yapması olduğunu belirtti. İddialara göre; rayların ve kenarlarındaki taşların arasında belli bir boşluk olmalı, ancak insan dışkıları bu boşlukları dolduruyor. Bu da trenlerin raydan çıkmasına ve kazaların yaşanmasına sebebiyet verdi.

294 kişinin hayatını kaybettiği kazanın nedeni yola dışkılayan insanlar mı?

"EN AĞIR CEZA VERİLECEK"

Hindistan Başbakanı Narendra Modi ise kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Balasore tren kazası nedeniyle derin bir acı duyuyorum. Düşüncelerim yaslı ailelerle birlikte. Ölenlerin ailelerinin kayıpları telafi edilemez ancak hükümet onlara yardım etmek için her yolu deneyecektir. Bu olay hükümet için çok ciddi, her türlü soruşturma için talimat verildi ve kim suçlu bulunursa ona en ağır ceza verilecek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (4)

ERKAN :

DÜNYANIN EN PİS ÜLKESİ VE HIZLICA ÇOĞALIYORLAR

153
2
yanıtYanıtla
mavii1989:

çin önüne geçecek dünyaya hükmedecek en hızlı büyüyen ekonomiye sahip malesef

yanıt11
yanıt4
Dr.Kimbel:

Bunlarin diskilari sert olmalari gerekki tren yoldan ciksin

113
6
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Yazık, "kader" inancı olmayınca kusuru anca bu mazeretle örtmüşler.

6
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title