Haberler

19 yaşında cinsiyet değiştiren trans birey, 7 yıl sonra kararından vazgeçip kadın olmak istiyor

Güncelleme:

ABD'de 19 yaşındayken cinsiyet değiştirip trans erkek olduğunu açıklayan Issa Ismail, 26 yaşında kararından vazgeçip tekrar kadın olmak istediğini duyurdu.

ABD'nin Michigan eyaletinin Detroit şehrinde yaşayan 26 yaşındaki Issa Ismail, 2016 yılında 19 yaşındayken cinsiyet değiştirerek trans erkek oldu. Testosteron hormonu kullanarak geçen 6 yılın ardından Issa, tekrar kadın olmak istediği duyurdu.

ÜÇÜNCÜ YILDAN SONRA DEPRESYONA GİRDİ

Aldığı Testosteron hormonuyla daha derin bir sese, sakala ve kas gelişimine sahip olan Issa, bir erkek olarak mutlu olmadığını ve depresyona girdiğini ifade etti.

19 yaşında cinsiyet değiştiren trans birey, 7 yıl sonra kararından vazgeçip kadın olmak istiyor

"AYDINLANMA YAŞADIM"

Hormon terapisini bırakan ve böylece daha mutlu olduğunu ifade eden Issa, "Üçüncü veya dördüncü yıldönümünden sonra, depresyonum ağırlaşmaya başladı. Karar verdiğimde bir tür aydınlanma yaşadım. Hayatımın geri kalanında bir daha hormon kullanmak zorunda değildim. Bu benim için bir şok gibiydi. Bir sonraki hissettiğim şey bir rahatlama hissiydi. İşte o zaman kendimi dinlemem gerektiğini anladım" açıklamalarını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

LGBT Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

UğuR DURAN:

Çocuk oyuncağımı lan bu tak çıkar.

42
2
yanıtYanıtla
sem sem:

Bunların ciddi tedaviye ihtiyaçları var şakamısınız kadındım erkek oldum aaa yanlış yapmışım hadi kadın olcam ya ne manyak bir yüzyılda yaşıyoruz biz bunlar anormal olanlar inançtan yoksun boşluğa düşmüş insanlar kendilerini mutlu etmeye çalışıyorlar ancak hep yanlış yollarda Allah doğru yola yöneltsin ne diyeyim

41
2
yanıtYanıtla
Ismail Şenyurt:

bu ne sapıklıktır insanın doğasına aykırı kadın kadındır erkek erkektir insana fazla maddiyat vermeyeceksin rahatlık insanı bozar işte bu dallamada böyle bozulmuş

14
2
yanıtYanıtla
AlimlerNasihatler :

Tamamen psikolojik ahlak çöküşü bir tür ruh hastalığı bu imanlı müslüman bir psikiyatri ancak düzeltir bunları, yoksa genetik felan değil uydurmayın

8
5
yanıtYanıtla
atakan atasoy:

sıkılırsan bi daha dönersin sıkma tatlı canını

5
0
yanıtYanıtla
Serdaroğlu:

Bu zamanda erkek olmanın ne kadar zor olduğunu anlamış.

3
1
yanıtYanıtla
Ispartalı celikbilek Nalbant:

şimdi turkiyedeki LBG liler protesto düzenler.layuktu kayuk kalacuk derler

1
0
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

Avara durdukca başimi birşeyler kurcaliyo bazi insanin

0
0
yanıtYanıtla
Vertigo:

Derler ya dünya kadar malın olacağına bir kaç doz östrojenin olsun... Geç anlamış ama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title