Haberler

Dünyanın konuştuğu video! Ormanda görünen kurt adam, kendisini çeken kameraya saldırdı

Güncelleme:

Sosyal medyada viral olan video, tüm dünya tarafından konuşulmaya başlandı. Söz konusu videoda, kurt adam olduğu iddia edilen canlının kameralara saldırdığı görülüyor. Konuyla ilgili çeşitli görüşler ortaya atıldı.

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan bir video, tartışmalara yol açtı. Connor isimli kullanıcı tarafından 15 Ekim tarihinde sisteme yüklenen videoda, büyük kıllı bir yaratık görülüyor. Videoyu izleyen bazı kişiler, bunun koca ayak olduğu yorumunda bulundu.

ISRARLA KURT ADAM OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR

Video ile ilgili bir diğer görüş ise görüntülerdeki canlının kurt adam olduğu. Ormanda kaydedilen görüntülerde, yaratığın kendisini çeken kameraya doğru yöneldiği ve ardından saldırıya geçtiği görülüyor.

"DEĞİŞİM GEÇİRMİŞ GORİL DE OLABİLİR"

Hayvanla ilgili görüşler bunlarla da sınırlı değil. TikTok kullanıcıları, anormal bir durumun olmadığını ve görüntülerdeki canlının "değişim geçirmiş bir goril" olabileceğini savundu. Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren videoyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (8)

bekir yapici:

tiktok facebook falan böyle mantiksiz sacma sapan bilim ve ilimle yanyana gelmeyen abuk sabuk inandiriciliktan ve ciddiyetten alakasiz bir haber.

135
7
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Kasımpaşa canavarı.

102
10
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

kedidir o kedi

yanıt0
yanıt0
ferfer :

evrimciler hortlar şimdi yıllarca aranan ara tür sonunda bulundu:)))

93
16
yanıtYanıtla
Fakır:

babun bu.. gözünüzü izanınızı seveyim sizin

38
1
yanıtYanıtla
Toprağın Babası:

goril gibi bişey lan bu

18
1
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

kedidir kedi

14
2
yanıtYanıtla
Fy Jc:

Kendisi ayı yavrusudur, abartmaya gerek yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title