Haberler

Düğünlerde havaya ateş açan 4 kişiye 5176 TL ceza

ISPARTA'da düğünlerde havaya ateş açtığı tespit edilen 4 şüpheliye 1294'er TL olmak üzere toplam 5 bin 176 TL ceza kesildi.

ISPARTA'da düğünlerde havaya ateş açtığı tespit edilen 4 şüpheliye 1294'er TL olmak üzere toplam 5 bin 176 TL ceza kesildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı sivil ekiplerince, Senirkent ilçesi Gençali köyünde, 14 Ağustos Çarşamba günü düğünde B.Ç. ve M.K.Ç.'nin, aynı gün Büyükkabaca köyündeki bir düğünde A.K.'nin ve 15 Ağustos Perşembe günü ise yine aynı köydeki bir düğünde S.Ç.'nin kurusıkı tabancayla havaya ateş ettiğini tespit etti. Sivil ekipler 4 kişiyi gözaltına alırken, kullandıkları kurusıkı tabancalara el koydu.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla haklarından 'genel güvenliği tehlikeye sokmak' suçundan yasal işlem başlatılan her bir şüpheliye, '5729 sayılı Kanuna Muhalefet' suçundan da 1294'er TL olmak üzere toplam 5 bin 176 TL ceza kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title