Haberler

Düğündeki Maganda Kurşunuyla Ölüme 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Düğündeki maganda kurşunuyla ölüme 15 yıla kadar hapis istemi Kağıthane'deki düğünde maganda kurşunu davasında mütalaa açıklandı 2 sanığın beraatini isteyen savcı iki sanığın cezalandırılmasını istediİSTANBUL - Kağıthane'de bir düğünde havaya ateş edilirken balkondan sokaktaki düğünü izleyen...

Düğündeki maganda kurşunuyla ölüme 15 yıla kadar hapis istemi

Kağıthane'deki düğünde maganda kurşunu davasında mütalaa açıklandı

2 sanığın beraatini isteyen savcı iki sanığın cezalandırılmasını istedi

İSTANBUL - Kağıthane'de bir düğünde havaya ateş edilirken balkondan sokaktaki düğünü izleyen Hülya Özdemir'in ölümüne ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı silahı ateşleyen sanığın 'Taksirle ölüme sebep olma, genel güvenliği tehlikeye sokma ve ruhsatsız silah bulundurmak'tan 15 yıla kadar hapsini istedi.

Kağıthane'de bir düğünde havaya ateş edilirken balkondan sokaktaki düğünü izleyen Hülya Özdemir'in ölümüne ilişkin 4 sanıklı davaya devam edildi.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanık İsmail Hakkı Aygüneş ile olayda hayatını kaybeden Hülya Özdemir'in yakınları hazır bulundu.

Gelin arabasının hareketi anında yapılan ateşle hayatını kaybetti

Duruşmada, Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Olay günü düğünün bulunduğu sokakta çok sayıda kişinin silahla havaya ateş ettiğinin belirlendiğini kaydeden savcı, açılan ateş sonucu düğünü balkonda izleyen Hatice Yıldırım'ın başına isabet eden kurşunla hayatını kaybettiğini belirtti. Gelinin arabasının hareket ettiği anda ateş eden şahsın sanıklardan İsmail Hakkı Aygüneş olduğunun yapılan incelemelerde tespit edildiğini aktaran savcılık, mütalaasında Adli Tıp raporuna göre ölümün mermi çekirdeği yaralanmasına bağlı kemik kırıklarıyla birlikte beyin kanamasından kaynaklandığını kaydetti.

Savcı olayda silahı kullanan sanık İsmail Hakkı Aygüneş'in taksirle bir kişinin ölümüne sebep olmak, ruhsatsız silah bulundurmak ve genel güvenliği tehlikeye sokmak suçlarından 4 yıl 2 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Sanıklar Mehmet Emin Aydın, Ümit Yardım'ın beraatini talep eden savcı, sanık Hüseyin Özgüven'in ise ruhsatsız silah bulundurma ve genel güvenliği tehlikeye sokma suçlarından 6 aydan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, sanıkların mütalaaya karşın savunmalarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title