Haberler

Düğünde Gelinin Esprisi Şok Etti

Güncelleme:

Karaman'da geceyi geçireceği otelde Mesut Karpuz ve Tuğba Beslenti çiftinin düğün merasimine katılan Bakan Elvan, gelinin "hayır" yanıtıyla kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde gelinin yaptığı espri salonda bulunanları kısa süreliğine şok etti.

"HAYIR" YANITI HERKESİ ŞOKE ETTİ

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istemek için memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, geceyi geçireceği otelde Mesut Karpuz ve Tuğba Beslenti çiftinin düğün merasimine katılarak şahitlik yaptı. Nikahı kıyan Ermenek Belediye Bakanı Uğur Sözkesen, gelin Tuğba Beslenti'ye "Mesut Karpuz'la evlenmeyi kabul ediyor musun?" diyerek mikrofonu uzattığında gelinin ilk önce "hayır" deyip bir süre bekledikten sonra esprili bir şekilde "evet" demesi Bakan Elvan başta olmak üzere herkesi şok etti.

3 ÇOCUK TAVSİYESİ

Nikahın kıyılmasının ardından yeni çiftlere tavsiyelerde bulunan Bakan Elvan, "Bu söyleyeceğim şeyleri bazı kesimler yanlış anlıyor. Şuanda Türkiye, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde çok daha az doğurganlık oranına sahiptir. Bizim gelecek nesillerimizin hem sayı itibarıyla, hem de nitelik itibarıyla çok daha güçlü olması lazımdır. Dolayısı ile Sayın Başbakanımızın 3 çocuk ifadesi bundadır" dedi.

Bakan Elvan yaptığı konuşmanın ardından evlilik cüzdanını gelin Tuğba Beslenti'ye verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ermenek Karaman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

ALANYA07:

Nolucak üç çocuk doğurunca? çocuklarımıza nasıl bir gelecek vaad ediyorsunuz?bu zamanda karı koca çalışmak zorundayız çocukları neneleri veya kreştekiler yada bakıcılar büyütücekse niye çocuk doğuruym ben?hem doğursam bile nasıl bi eğitim alıcaklar?eğitim sistemini mahvettiniz bom boş bir nesil yetişiyor.

86
11
yanıtYanıtla
antibuca@buca.com:

insanlar çocuklarına bakmak için çalışıyor zaten, senin gibi zevk için çalışmıyor.

yanıt0
yanıt0
antibuca@buca.com:

canik, senin ne mal olduğunu zaten burda sık yorumda bulunan herkes biliyor. o sebeple susmak erdemdir, ya da haklıya haklı diyeceksin koyun gözlüm!

yanıt0
yanıt0
EV HANIMIgerek@hotmail.com:

canik sana diyorum ben evlenince çalışmayı bıraktım evde çocuklarıma kendim bakayım diye.kocamın aldığı 2000 tl maaşla bütün dünya zevklerinden uzak yaşıyoruz.ev kirası temel ihtiyaçlar derken o senin dediklerine kuruş kalmıyo.dinine bağlı evlat yetiştirmek istesen bile para gerekiyo din dersi veren anaokullarının fiyatlarından haberin varmı. sende çocuğun olduğunda anlarsın geçimi tabi çalıp çırpmıyorsan bizim gibi alnının teriyle kazandığından başka gelirin yoksa.

yanıt0
yanıt0
1453 KOYUNLARI:

BAKANIM BİR KOLA VERELİM SOĞUK SOĞUK İÇ :))) HEM DE EN İYİSİ YAHUDİ MALI COCACOLA

53
19
yanıtYanıtla
activist:

3 çocuk yapın sizde aç kalın..

56
11
yanıtYanıtla
orhanorik_77@hotmail.com:

sen kedi köpek besle tok kalırsın.sığ beyinli.

yanıt0
yanıt0
Burakhovarda-44@hotmail.com:

ORHAN: SÜPERSIN HAHAHA

yanıt0
yanıt0
ffft:

akpye karşı algı operasyonu yapıcaz diye neyi nasıl haber yapacağınızı şaşırmışsınız, kendinizide yeseniz tayyip ilk turda tozu dumana katar, boşuna paralamayın kendinizi, yazıkkk

9
46
yanıtYanıtla
1453 tavukları 1:

3 çocuk yapalımda onlarında hayatını ser sefil yapalım değilmi ? Bizim çocuklarımız sizinkiler gibi ABD ve Avrupada okuyamayacak ayakkabı kutularımız bomboş işsizlik zaten uçmuş gitmiş dahada yükselecek HAKKIMIZ YOK başka çocuklarıda kendimiz gibi yaşatmayA ona buna kölelik yaptırmaya

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title