Haberler

Görüntü Türkiye'nin tatil cennetinden! 4 yıldır bu rezalete dur diyen çıkmadı

Güncelleme:

Antalya'da daha önce topladığı Türk Lirası ve dövizleri sayarken kameralara yakalanan dilencinin, kentin en turistik bölgelerinden Kaleiçi'nde kaldırımda yatarak dilenmesi kameralara yansıdı. İki bacağı şiş ve yaralı dilenciyi gören bazı turistlerin yakın geçmemek için yolunu değiştirdiği gözlemlendi.

Turizm kenti Antalya'nın en işlek caddelerinde yaklaşık 4 yıldır dilenen S.K. isimli dilenci, geçtiğimiz yıl topladığı ve çok sayıda dövizin bulunduğu paralarını bir markette sayarken cep telefonu kamerasına yansımıştı.

Döviz bürosu gibi dilenci, bu kez turistik mekanı mesken tuttu

TURİSTLER YOLUNU DEĞİŞTİRDİ

Bacağındaki şişlik ve yaralarla kambur şekilde yürüyerek dilenen S.K., dün ise kentin en turistik bölgelerinden Kaleiçi'nde yerde yatıp dilenirken görüntülendi. S.K.'yı gören vatandaşlar ile turistlerin, yakın geçmemek için yolunu değiştirdiği gözlemlenirken, bazılarının ise S.K.'ya para verdiği görüldü.

Döviz bürosu gibi dilenci, bu kez turistik mekanı mesken tuttu

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE UZAKLAŞTI

Uzun bir süre bölgede dilenen S.K., bir ara karşısındaki iş yerinden dondurma alıp bu sefer ayakta dilenmeye başladı. S.K. gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince bölgeden uzaklaştı.

4 yıldır bölgede dilenen vatandaş, topladığı paraları sayarken böyle görüntülenmişti;

Döviz bürosu gibi dilenci, bu kez turistik mekanı mesken tuttu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

500

Yorumlar (5)

Theo:

Bu turistlerde akıl yok niye geliyorsunuz ki gidin yunanistana adam gibi tatil yapin

77
184
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Muhittin Başkan topla bunların hepsini. Antalya'ma yakışmıyor bu rezalet.!

118
7
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Beş yıldızlı otellerde bu sene tatil yapmayıp bir hayır yapsanız. yada bu haftasonu kaçak partilere gitmeseniz veya bu sene yurt dışı tatili yapmasanız.

54
59
yanıtYanıtla
tata tararım :

valla akpli bir belediyeci olsaydı saymadıkları şey kalmamıştı

61
33
yanıtYanıtla
Pelin P:

Bu adam 4 yıl bu bacakla nasıl yaşayacak enfeksiyondan ölür ve bence bu adam daha uzun süredir ışıklar tarafında dileniyor sırf para için insanlar kendine neler yapıyor ...

41
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title