Haberler

Dortmund, Arsenal'i 2-1 Yendi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda yenilgisiz lider Arsenal, Borussia Dortmund'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

F Grubu'nun 2 güçlü ekibini karşı karşıya getiren maç zevkli bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmada ilk gol ise konuk ekip Borussia Dortmund'dan geldi. Aaron Ramsey'in hatasında Robert Lewandowski topu kapıp Henrikh Mkhitaryan'a verdi. Ermeni oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Alman ekibi 1-0 öne geçti.

İLK YARIYI GIROUD KAPATTI

Rakip kalede gol arayan Arsenal, ilk yarının bitimine 4 dakika kala amacına ulaştı. Sagna sağ kanattan cezasahasına ortaladı, kaleci Roman Weidenfeller ile Mats Hummels arasındaki anlaşmazlıktan yararlanan Giroud bir anda topu önünde buldu ve ağları havalandırmakta zorlanmadı. İlk yarı da 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Arsenal daha üstün bir performans sergilemesine karşın golü bulan taraf 82. dakikada Dortmund oldu.

LEWANDOWSKI FİŞİ ÇEKTİ

Grosskreutz'un sağ kanattan cezasahasına ortasında Lewandowski gelişine mükemmel vurdu, top 2. kez Arsenal ağlarıyla buluştu.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Borussia Dortmund, Arsenal'i deplasmanda 2-1 yendi. Arsenal 6 puanda kalırken, Dortmund puanını 6'ya çıkardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Robert Lewandowski Aaron Ramsey Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title