Haberler

Doğuş'un gazeteci eşi Xosqedem Hidayetgizi, Karabağ cephesine gitti

Güncelleme:

Şarkıcı Doğuş'un Azerbaycanlı eşi Xosqedem Hidayetqiz, Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmaların ardından gazetecilik görevi için cepheye gitti. Doğuş ise "Tüm kalbimle eşimin ve Azerbaycan halkının yanındayım" diyerek eşine destek verdi.

Azerbaycan'da yaptığı programlarla büyük ilgi gören Xosqedem Hidayetgizi, ülkesinin içinde bulunduğu durumu bir gazeteci olarak yakından takip etmek için cepheye gitti.

"ALLAH YARDIMCILARI OLSUN"

Doğuş ise eşinin bu kararına saygı duyduğunu belirterek, "Tüm kalbimle eşimin ve Azerbaycan halkının yanındayım. Bana düşen bir görev olursa da seve seve yaparım. Allah yardımcıları olsun" dedi.

"BABA OLMAYA EŞİM İKNA ETTİ"

Evlendiği zaman çocuk fikrine sıcak bakmadığını itiraf eden şarkıcı, "Baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Ama aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Azerbaycan Doğuş Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

MİNE:

Cephede ne işin var kız reklam kokusu geldi burnuma. Doğuş sende epeydir resim Vermiyordun magazine Reklamın kötüsü. Olmaz

6
4
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM TATLIM

yanıt1
yanıt1
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

BENDE KIZLAR.

yanıt2
yanıt1
Sakaryalı Türk Hatun:

Musmutlu akşamlar diliyorum kızlar size. TV izlemeye devam. Bugün yaptığım Pankek ve Trileçeler bitti bile, yarın yeniden yapmalıyım. :))

yanıt1
yanıt2
Nefalim:

Bosna Savaşını,1993-1995 arasında sarajevo,zliitsar,split,mostar,tuzla daki Sırp ve Hırvat milislerin yaptığı soykırım ve tuzak,mayın ve keskin nişancı kıyımlarını bir savaş ay,coşkun aral gibi sunan en tehlikeli yerlerden karadziç, Karajan,milosevic haydutlarının acımasızlıklarını kah imkansızlıklar kah sıkısmışlık ve ümidin tükendiği anlarda hür dünyaya avrp.nın nefretlik müslüman karşıtlığı ve duyarsızlığının haberlerini yalın bir coşkuyla veren Şerif Turgut kadar kimse olamaz......... ..

yanıt0
yanıt0
Alm:

fasa viso haber , cepheyle hic alakasi yok

8
0
yanıtYanıtla
Best regards:

Çok tatlısın.Evlen lan bemle.

0
6
yanıtYanıtla
Sw:

Nedion lan

yanıt1
yanıt2
Best Regards:

Bu yorum bana ait değil

yanıt1
yanıt2
Best Regards:

Başkalarının nikiyle yazmayın

yanıt2
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title