Haberler

Doğu Perinçek: Abdullah Öcalan'dan çiçek aldığıma pişman değilim

Güncelleme:

Vatan Parti Genel Başkanı Doğu Perinçek, terösitbaşı Abdullah Öcalan ile gazeteci sıfatıyla görüştüğünü ve çiçek almaktan pişman olmadığını söyledi.

Vatan Parti Genel Başkanı Doğu Perinçek, gazetecilik yaptığı dönemde görüştü PKK'nın sözde lideri Abdullah Öcalan'dan çiçek almasıyla ilgili konuştu. Pişman olmadığını söyleyen Perinçek, çok doğru bir şey yaptığını savundu.

Doğu Perinçek, son dönemde yaşanan gelişmeleri Odatv'ye değerlendirdi. CHP ve İYİ Parti'yi ABD'ye teslim olmakla suçlayan Perinçek, Vatan Partisi'nin MHP ve AK Parti'yle beraber Türkiye gemisinde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 yılından sonra değiştiğini kaydeden Perinçek, bu yıldan sonra Erdoğan'ın PKK'nın FETÖ'nün üzerine yürüdüğü savundu.

Doğu Perinçek: Abdullah Öcalan'dan çiçek aldığıma pişman değilimVatan Parti Genel Başkanı Doğu Perinçek

"ÇOK DOĞRU BİR İŞ YAPTIM"

Perinçek, "Apo'dan çiçek aldığınız için hiç pişman oldunuz mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Hayır. Çok doğru bir şey yaptım. Mesele çiçek alma meselesi değil. Abdullah Öcalan yakalandığında 'Perinçek bana geldi. ABD ve İsrail'le beraber olma. Silahları bırak ve Türkiye'nin bütünlüğü içinde yer al' dedi. Ben orada çok doğru bir iş yaptım. Onu yapmasaydım içimde ukde kalırdı. Herkesle görüşürüm. Trump'la da görüşürüm. Düşmanla da görüşürüm. Herkesle görüşürüm"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdullah Öcalan Doğu Perinçek PKK Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title