Haberler

Doğan Kariyer Gününde

İzmit Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gazi Lisesi'nde kariyer gününe katıldı. Okulun salonunda gerçekleşen kariyer günü etkinliğine Başkan Doğan'ın yanı sıra Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Kemal Saral, düzenledikleri kariyer günlerinde Başkan Doğan'ı konuk etmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Başarılarla dolu bir meslek hayatı olan Nevzat Doğan'ı, hem bir tıp insanı hem de bir siyasetçi olarak misafir ve konuk etmekten mutluyuz" dedi. Başkan Doğan, konuşmasına gençlere duyduğu sonsuz güvenden söz ederek başlayarak, "Pırıl pırıl bir gençliğimiz var. Bu potansiyelden planlı ve kaliteli bir eğitim ile toplumun yarar sağlayacağı çok değerli bireyler yetişeceğine inanıyorum. Zorluklar karşısında inancınızı yitirmeyin. Hiçbir başarı tesadüfi değildir. Çalışmadan bir başarıyı elde edebilmek imkansızdır. O nedenle başarıyı çalışarak elde edeceğinizi asla unutmayın. Okulun neresi olduğu önemli değil. Önemli olan sizin işinize olan bağlılık ve tutkunuzdur. Meslek seçimi yaparken en çok dikkat etmeniz gereken şey yeteneklerinize uyan ve sevebileceğiniz bir mesleği seçmek olmalıdır. Sizlerde seveceğiniz meslekleri seçmeye çalışın. Okuyacağınız okulla, kazanacağınız parayla kıyaslayarak seçim yapmayın. Mesela öğretmenlik ve doktorluk gibi meslekler parayla ölçülemez. Bu meslekler her şeyden önce insan kazandırır ve en büyük hazzı o zaman duyarsınız. Herkesin hayatta hedefleri olmalı. Bu hedeflere ulaşmak için karşınıza çıkacak sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Sorunlar karşısında yılmak yerine çözüm odaklı olun" şeklinde konuştu. Öğrenciler, Başkan Doğan'ın anlattıklarını can kulağı ile dinlediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Aysel Demir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title