Haberler

Dizileri tutmayan Hande Erçel'e bir final şoku daha

Güncelleme:

Hande Erçel'in başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin, aynı gün yayınlanan rakipleri ile reytinglerde mücadele edemediği için final yapacağı iddia edildi. Dizileri tutmayan oyuncunun rol aldığı Halka, Siyah İnci ve Azize de erken final yapmıştı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. FOX TV'de yayınlanan dizinin aynı gün ekrana gelen rakipleri ile reytinglerde mücadele edemediği öğrenildi.

Dizileri tutmayan Hande Erçel'e bir final şoku daha

REYTİNGLERDE BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI

Reytinglerde beklentiyi karşılayamadığı için yakın zamanda final yapacağı magazin gündemine bomba gibi düşen yapım, iddialı sahnelerine rağmen sona gelmekten kurtulamadı. Dizinin final yapacağının öğrenilmesinin üzerine sosyal medyada da Hande Erçel'in oynadığı her dizinin finalle sonuçlandığı konuşulmaya başlandı.

DİZİLERİ BİR TÜRLÜ TUTMUYOR

Oynadığı dizilerin tutmayıp erken finalle sonuçlanmasıyla sevenlerini hayal kırıklığına uğratan Hande Erçel'den ise herhangi bir açıklama geldi. Oyuncunun rol aldığı Halka, Siyah İnci ve Azize erken final yapan yapımları arasında.

Dizileri tutmayan Hande Erçel'e bir final şoku daha

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Bürsin Hande Erçel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (47)

Yazıcı:

Son 10 yıldır aynı senaryo ile zibilyon tane dizi yapıldı. Tamam anladık Holding sahibi yakışıklı adamla asi genç kız dizisi tutuyor. Ama yeter gerçekten

32
1
yanıtYanıtla
üzgün:

Güzellik var oyunculuk sıfır rol yapmayı beceremiyor yapmacık olduğu hal ve hareketlerinden belli oluyor şımarık olduğu tavırlarından belli oluyor sadece güzelliğinden kazanıyor oda yetmez eski sanatçılar nerde şimdikiler kendini sanatçı sanıyor.

29
0
yanıtYanıtla
zeynep:

ÇÜNKÜ OYUNCULUK YETEĞENİ YOK. . HALA ŞU KIZI OYUNCU DİYE OYNATIYORLAR YA PES. . . ÇOK GÜZELSE MANKEN OLSUN.

26
2
yanıtYanıtla
HUHU:

oyunculuk yeteneği yok, zırva bir senaryo, eli yüzü düzgün ya da düzeltilmiş diye dizide oynatılıyorlar. millet de ağzını açıp seyrediyor.

23
0
yanıtYanıtla
colt:

millet bıktı bu entrikalı yapmacık saçma sapan dizilerden. . .

22
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Kırmızı oda ; izlenebilecek, polyanacılık oynamayan nadir dizilerden. Iyi ki var.

13
9
yanıtYanıtla
3 aylara girdik mi?:

Çok haklısın da yalnız bunalımdayım kırmızı oda seyrettiğimden beri psikolojim bozuldu 3 harfli dedeler daha bana gelmediler de her an gelebilirler acaba bende bir an önce bir psikoloğamı gitsem görünsem ki ?

yanıt2
yanıt0
ibrahim:

Ben Türkiyedeki senaristlere çok kızıyorum. Diziler yapılıyor, bu dizilerde hep aşk, öpüşme vs. Türk milletinin müslüman olduğunu, seyredilen dizilerdeki öpüşme, aşk, sevişme gibi durumlar fazlasıyla oluyor. adam gibi aşktan meşkten başka konu yokmu. insanlar evinde ailesi ile birlikte yüzü kızarmadan çocukları ile televizyon seyredemiyor. Bu aşk meşk işleri bilinçlimi yapılıyor.

19
1
yanıtYanıtla
RRTTT:

BU KIZIN ARKASINDA KİMLER VAR ZORLA MİLLETİN GÖZÜNE SKMA ÇABASI NEDİR OYUNCULUK SIFIR ESTETİKLİ HALİNİ Mİ İZLEYECEĞİZ İŞİMİZ GÜCÜMÜZ YOK

18
1
yanıtYanıtla
A.KURT:

KİM İZLER ZATEN BU SAÇMA ŞEYLERİ EF PÜF

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title