Haberler

DİMDER Korosu Engelsiz Bir Yaşam İçin Söyledi

Güncelleme:

Didim Müzik Derneği Didim ve Yöresi Engelliler Derneği 1001 Sevgi Gönüllüleri oluşumuna katkı sağlamak amacıyla konser verdi. Konserin elde edilen gelirin Sevgi Gönüllülerince oluşturulacak olan park ve engelli aracı alımı için kullanılacak.

Didim Müzik Derneği Didim ve Yöresi Engelliler Derneği 1001 Sevgi Gönüllüleri oluşumuna katkı sağlamak amacıyla Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Salonunda Türk Sanat Müziği konseri verdi. Konsere Kaymakam Ersin Emiroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve eşi, 1001 Sevgi Gönüllüleri Başkanı Zeynep Emiroğlu, DİYED Başkanı Bedri Altıntaş ve gönüllü çemberine katkı sunmak amacıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Seher Giray, yönetiminde ki korunun açılış parçası olan ' Ben Buradayım' isimli esere eşlik eden Zeynep Emiroğlu, DİMDER ekibine teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat süren konserde birbirinden sevilen parçaları seslendiren DİMDER ekibi dinleyicilerin beğenisini kazandı. Konserin ardından 1001 Sevgi Gönüllüsü Başkanı Zeynep Emiroğlu, ekip adına DİMDER ekibi adına Demet Türköz'e teşekkür plaketi sunarken, geceye katılan 3 yaşındaki Elif Şen ise kendisinin yaptığı limonataları satarak elde ettiği 100 liralık geliri DİYED' e bağışlayarak en küçük sevgi gönüllüsü oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ersin Emiroğlu Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title