Haberler

Dilovasın'da Büyük Turnuva Başladı

Güncelleme:

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu "Bu Gol Senin" Futbol turnuvası Pazartesi akşamı start verdi.

İlk santrayı Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Belediye Başkanı Cemil YAMAN yaptı.

Açılış maçını Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan YILDIRIM, Dilovası Belediye Başkanı Cemil YAMAN, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Dilovası İlçe Yönetim kurulunun da aralarında bulunduğu takımların yapmış olduğu "Bu Gol Senin" futbol turnuvası güzel görüntülere sahne oldu. Belediye Meclis Üyelerinin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış oldukları maç berabere biterken İlçe Başkanı İlhan Yıldırım turnuva da gençlere başarılar dileyerek " Bu turnuva Dilovası'nda ki gençler arasında ilişkileri ve dostlukları güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Maçların sonucu ne olursa olsun kazananın dostluk ve centilmenlik olacaktır" dedi. Belediye Başkanı Sn. Cemil Yaman'da ter dökecek gençlere başarılar dileyerek Ak Genç Dilovası'na böyle bir turnuva düzenledikleri için teşekkür etti.

A1 VE A2 DERBİYİ ARATMADI

A1(S.L) ve A2(S.K) takımlarının maçıyla başlayan ilk karşılaşma âdete Fenerbahçe Galatasaray derbisi gibiydi. Futbolcuların yoğun tempoyla sürdürdükleri maçta atakların ardı arkası kesilmedi. Sarı Kırmızı ve Sarı Lacivert formalarla mücadele eden iki takım izleyenlerin nefesini kesti. A1 takımının gollerini Emrah, Sercan (2), İsmail ve Erbakan kaydederken A2 takımının Vedat, Bayram ve Emrah skor tabelasına işledi. İlk dakikalarda kafa kafaya giden mücadele 2. Yarıda A1 takımının göstermiş olduğu üstün performansla 5-3 sona erdi.

MAVİ BEYAZLAR YUNUS'UN GOLLERİYLE COŞTU

A3(T.B) ve A4(B.M) takımının mücadelesi ilk yarı temposu düşük bir maç iken 2. Yarı değişiklikler maça damgasını vurdu. Emre KAYA defanstaki müthiş hamleleri ile âdete takımı kurtaran isim olurken, İlk yarısı Mücahit KORKMAZ ve Hamza EFE'NİN golleri ile 1-1 biten mücadele, 2. Yarıda Yunus TAŞKIN, Fatih KILIÇ ve Yusuf YILDIZ değişiklikleri ile canlandı. Yunus TAŞKIN'IN attığı 2 gol ile maçı A3 takımı maçı 3-1 önde tamamlayıp, 3 puanın sahibi oldu.

A6 SKORU ELİNDE TUTAMADI

A5(S.B) ve A6(K.B) takımları saat 21:00-22:00 arasında karşılaştıkları mücadele ile ter döktüler. Maçın İlk yarısında müthiş performans sergileyen Kırmızı Beyazlı (A6) takım Ahmet KAHRİMAN(3) ve Hamza KAHRİMAN(1)'IN golleri ile 4-2 maçı önde tamamladı. Fakat 2. Yarıda skoru elinde tutamayan Kırmızı beyazlılar maçtan düştü. Bu fırsatı affetmeyen A5 takımı 2. Yarıda Takım oyunu ile sahada rüzgâr estirdi. Süheyl ERGÜN(2), Ayhan KAYA, Ömer POLAT, Yakup POLAT, İbrahim POLAT ve Abdulkadir YILDIRIM'IN Golleri ile A6 maçı 7-4 önde tamamladı.

Pazartesi, Salı,Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftada 4 gün yapılacak olan maçlar tam 1,5 ay devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlhan Yıldırım Cemil Yaman Ak Parti Dilovası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title