Haberler

Dilek Pehlivan Etiler Nispet'te!

Güncelleme:

Dilek Pehlivan bir yılı aşkın zamandır da müziğe olan tutkusuyla sahnelerde çok başarılı programlara imza atıyor.

Podyum dünyasında başarılı projelerde görev alarak adını Model dünyasına altın harflerle yazdıran sinema ve dizi oyuncusu yetenekli tiyatrocu model Dilek Pehlivan bir yılı aşkın zamandır da müziğe olan tutkusuyla sahnelerde çok başarılı programlara imza atıyor.

Türk halkının en çok izleyiciye sahip olduğu bölgesel televizyon kanallarında yayınlanan kültür sanat ve eğlence programlarının vazgeçilmez yıldızı olan Pehlivan her gün bir şehirde televizyon programına konuk oluyor.

Assolistlerin dahi zor sahne aldığı 5 yıldızlı Hotellerin restaurant-barlarında sahne alarak müziğe adım atan Dilek pehlivan bu akşam yine çok saygın ve önemli bir mekânda sahne alacak. Sanat, Spor, İş ve Jet Sosyete uğrak mekânı olan Etiler Nispet Clup's da saatler 24.00 gösterdiğinde sahne alacak. Düzgün fiziği ile gözlere hitap ederken, güçlü ve billur sesiyle dinleyenlere keyifli müzik dolu bir akşam yaşatacak.

Yılbaşında albüm çalışmasına başlayacak olan Model, oyuncu ve Assolist Dilek Pehlivan aynı zamanda söz yazarlığı da yapıyor ve kendisine ait birçok eseri de bulunmaktadır.

Kendisiyle yapmış olduğumuz söyleşi de Pehlivan; Türk Pop, Alaturka ve Türk Sanat müziği severleri bu akşam Etiler Nispet Clup's a davet ediyor…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dilek Pehlivan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title