Haberler

Dick Advocaat, Rusya Milli Takımı'nı Çalıştırmaya Yeşil Işık Yaktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, dış basına konuştu ve Dünya Kupası'nda Rusya Milli Takımı'nı çalıştırmaya sıcak baktığını söyledi.

Fenerbahçe'de son dönemde başarısız sonuçlar alan ve özellikle kötü futbol nedeniyle eleştirilen Advocaat'ın 2018 Dünya Kupası'nda görev almak isteği içinde olduğu belirtildi. Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile Rusya'da yapılan maç öncesi Sport Express'e özel bir röportaj veren Hollandalı teknik adamın Dünya Kupası mesajları bir hayli ilgi topladı.

Sport Express tarafından yöneltilen, "Daha önce Rusya Milli Takımı'nda çalıştınız. Rusya'ya geri dönmek ister misiniz? Mesela Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na misafir olarak davet edilirseniz gelir misiniz?" sorusuna tecrübeli çalıştırıcı farklı bir çıkış yaptı.

"NEDEN DÜNYA KUPASI'NDA OLMAYAYIM"

Advocaat, Dünya Kupası'nda çalışmaya sıcak bakacağına dair ipuçları vererek şöyle konuştu:

"Niye sadece misafir olarak geleyim? Mircea Lucescu şu an kaç yaşında? 71 yaşında. Lucescu şu anda Zenit'i çalıştırıyor. Ben kaç yaşındayım? 69 yaşındayım. Neden Dünya Kupası gibi bir futbol partisinde olmak istemeyeyim? Bu gerçek. Ancak şu anda önümde birçok açıklanması gereken konu var. Öncelikle İstanbul'daki geleceğime karar vermek zorundayım"

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Krasnodar Rusya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title