Haberler

AK Partili Başkan Menderes Türel'in Eşi Ebru Türel, Ölümden Döndü

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Adayı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, seçim çalışmalarından döndüğü sırada trafik kazası geçirdi. Kaza sonucunda burnu kırılan Türel, "Araç yandan vurmuş olsaydı hayata olmayabilirdim, 2 saniye farkla kurtardık" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Muratpaşa ilçesindeki seçim çalışmalarından döndüğü sırada trafik kazası geçirdi. Burnu kırılan Ebru Türel, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazada, diğer otomobilde bulunan 3 üniversite öğrencisi de yaralanırken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Muratpaşa ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. Türel, saat 19.00 sıralarında Veli Karacan yönetimindeki otomobille Konyaaltı sahilindeki evine gitmek için yola çıktı. Türel'in içinde bulunduğu otomobile, Gürsu Mahallesi 304 ve 307'nci sokaklarının kesiştiği noktaya geldiği sırada, içinde 3 üniversite öğrencisinin bulunduğu ve ara sokaktan kontrolsüz şekilde çıktığı iddia edilen otomobile çarptı.

TÜREL VE 3 ÖĞRENCİ YARALANDI

Aracın arka koltuğunda oturan Ebru Türel, çarpmanın şiddetiyle başını ön koltuğa çarptı ve burnu kırıldı.

Kazada diğer otomobilin sürücüsü Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi Esra Tontu (20) ile araçtaki Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisi Büşra Gedik (19) ve Berkay Bilge (18) çeşitli yerlerinde yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Ebru Türel Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne öğrenciler ise özel bir hastaneye götürüldü. Türel'e ilk müdahaleyi Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Burnu atele alınan Ebru Türel, tedavisinin ardından dinlenmesi için evine gönderildi.

AK Partili Başkan Menderes Türel'in Eşi Ebru Türel Trafik Kazası GeçirdiEbru Türel

"HAYATTA OLMAYABİLİRDİM"

Ebru Türel, yaptığı açıklamada, araçla yavaş bir şekildegiderken tali yoldan bir aracın hızla karşılarına çıktığını söyledi.

Türel, "Üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu araç bizim aracaortadan vursaydı daha büyük sıkıntılar yaşanabilirdi. Hayatta olmayabilirdim, kazayı 2 saniye farkla kurtardık. Öğrenciler için çok endişelendim, çok şüküröğrencilerin de sağlık durumu iyi, tedavi gördüğüm sırada onların da sağlıkdurumunu takip ettim. Öğrencilerin aileleri ile de görüştüm. Umarım bundan sonradaha dikkatli araç kullanırlar. Herkesin iyi olduğu için çok şükür ediyorum"dedi.

"NAZAR DEĞDİ, BUNA ŞÜKÜR"

Eşinin kaza yaptığını Finike ilçesindeki seçim çalışması sırasında öğrenen Menderes Türel, "Nazar değdi. Allah'tan çok kötü bir durumda değiliz. Buna şükür" diye konuştu. Türel, tedavi boyunca sık sık hastaneyi ve eşini arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

AK Partili Başkan Menderes Türel'in Eşi Ebru Türel Trafik Kazası GeçirdiMenderes Türel

DOKTORDAN AÇIKLAMA

Prof. Dr. Ömer Özkan ise "Burnunda kırık vardı. Nefes almakta güçlük çekiyordu. Gerekli müdahaleyi yaptık. Burnunu atele aldık. Bir süre dinlemesi gerekiyor" dedi.

ÖĞRENCİLERİN DURUMU İYİ

Öte yandan, kazada yaralanan öğrencilerden Esra Tontu ve Büşra Gedik'in tedavisinin devam ettiği, genel sağlık durumlarının iyi olduğu, Berkay Bilge'nin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği kaydedildi. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

murat:

yenge başını kapatsaydın başına bu gelmezdi. dedim

8
5
yanıtYanıtla
Kuzey:

Bunlar Uyari daha beter olun sadece Burnu degil kafasi patlasaymis ! Antalya''yi yediniz geldiginiz günden beri , Reklam Ajansi acip Karisinin üstüne Otelcileri sömürüp durdugunuz günleri unutmadik , Antalya''daki halk Otobüslerine Minibüslere takdirdiginiz Cihazlari unutmadik Millete sattiniz cebinizi doldurdunuz . Trilyonlari götürdünüz Haram olsun , Beter olun sizi oraya getirenlerinde Allah Belasini versin !

2
7
yanıtYanıtla
ööööjöööö:

birincisi anayola fırlarsan yandan yersin ikincisi siyaset neyinize helal kazanç varken. . . anlayana bunlar uyarı Allahtan. . .

6
2
yanıtYanıtla
LazMobil-IOS:

Allah'ın sopası büyüktür???

3
5
yanıtYanıtla
Semih:

aslında hem belediye başkanı hem zengin, vatandaş onların arabasını görünce durmalı geçin efendim demeli, kabahat vatandaşta , daha iyi bir fikrimde şu bizler onların gittiği yollara araba ile girmemeliyiz, ne haddimiize , onların yatları zaten ucuz mazot alıyor, arabalarıda ucuz yakıt almalı, yazıktır günahtır vermesinler çok para mazota

6
0
yanıtYanıtla
MÜRDÜM:

Tamam da sen aynısını yapmışsın Abla? Sen yandan vurmuşsun?? Öğrenci hayatta mı? İki öğrencinin tedavisi devam ediyormuş bak. Şimdi hayatta olmayabilirlerdi? Ne çok seviyorsunuz dünya hayatını oysa biz sizi kefenimiz ile geldiklerden bilirdik. .

4
0
yanıtYanıtla
Adamin biri.....:

Kaza resmen geliyorum demis. iki sokak kesisiyor yavaslayin

4
0
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Senin yolun küçük , benim yolum büyük diye bir olay yok . Herhangi bir işaret yoksa ;Sağdan gelene YOL VER kuralı vardır . . . Maşallah hiç biri de frene basmıyor . Sanki yolları babaları yapmış . . . Allah şifa versin , ne diyelim

3
0
yanıtYanıtla
ss:

düz giden araca yol vermemiş solunada mı bakmamış sürücü neyseki hızlar hafifmiş o bakmayan sürücünün dikkatsizliği türelin eşinin oldugu araba suçlu kurallar her zaman ilk soldan gelene verilir sollama yapcak olan her zaman beklemek zorunda ehliyetim yok mantık yeteneği olan herkes bilir bunu 10 km hızlı olsalarmış şu an cenaze kalkıyordu iki tarafda

2
1
yanıtYanıtla
Yanlış Bilgi:

Allah dan Ehliyetin yok. Yoks sana ehliyet veren kurs müdürünün vay haline. Geçiş üstünlüğü herhangi bir işaretle belirtilmediyse sağın dan gelenin dir.

yanıt4
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title