Haberler

İran Devrim Muhafızı Komutanı füze üssü açılışında ABD ve İsrail bayrağını çiğnedi

Güncelleme:

İran'ın Devrim Muhafızları Başkomutanı Hüseyin Selami ve beraberindeki heyet, Basra Körfezi'nde kurduğu yer altına gizlenmiş füze üssü ziyaretinde ABD ve İsrail bayrakları üzerinden geçerek, Washington ve Tel Aviv yönetimine mesaj verdi.

İran'ın Devrim Muhafızları Başkomutanı Hüseyin Selami ve beraberindeki heyet, Basra Körfezi'nin açıklanmayan bir noktasında yer altına gizlenmiş füze üssü tanıtımı için gerçekleştirdiği ziyarette ABD ve İsrail bayraklarını çiğneyerek, iki ülkeye mesaj verdi.

ÇOK SAYIDA ÜS VAR

Devlet televizyonunda yayınlanan haberde Hüseyin Selami'nin yeraltı üssünün; donanmanın stratejik füzelerinin bulunduğu çok sayıda üsten sadece bir tanesi olduğunu söylediği aktarıldı.

İran Devrim Muhafızı Komutanı füze üssü açılışında ABD ve İsrail bayrağını çiğnedi

DÜŞMANLARIN KABUSU OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Devrim Muhafızları Birliği, İran'ın körfez hattı boyunca inşa ettiği yer altı füze şehirlerinin düşmanların kabusu olacağını açıklamıştı.

İran Devrim Muhafızı Komutanı füze üssü açılışında ABD ve İsrail bayrağını çiğnedi

ELEKTRONİK SAVUNMA MEKANİZMALARINI AŞABİLECEK

Salami yüzlerce kilometre menzili olan bu füzelerin hedeflerine tam isabet etme ve yüksek imha kapasitesine sahip olduğunu ve düşmanın elektronik savunma mekanizmalarını aşabileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri İsrail İran Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

AHAHA:

iran önce uçakla füzeyi ayırt etmeyi öğrensin. en son füze diye ukrayna yolcu uçağını vurmuşlardı. bu gereksiz devlet çok kaşınıyor.

33
9
yanıtYanıtla
HAHA:

SENİN O GEREKSİZ DEDİĞİN UÇAKTAN NELER ÇIKTIGINDAN HABERİN YOK DOSTUM BİRAZ ARAŞTIR DERİM.

yanıt5
yanıt10
ahmet:

şovmenlikle cacıklık doğru orantılıdır.

26
3
yanıtYanıtla
abd de:

abd de yıllardır aynı şeyi yapmadı mı?

yanıt2
yanıt3
ahmet:

Hayır. Abd bizzat icraat yaptı.

yanıt1
yanıt1
İRAN:

KADAR OLAMADIK YA

6
22
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

İRAN hiçbir zaman Türkiye olamaz onlar kabile devleti

yanıt15
yanıt1
PLATON:

Sen ol tutanmi var.

yanıt6
yanıt6
misafir:

Sırf rüzgarsınız. o bayrağını çiğnediğiniz ülkelere göstermelik algıdan başka na yaptınız. ancak gücünüz masun sunni müslümanlara yeter.

18
8
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Atam''ı nasıl anmazsın . . . O büyük dehayı nasıl yad etmezsin . Yolunun üzerine Yunan bayrağını serdiklerinde : Bayrak bir ulusun onurudur , kaldırın bunu yerden diyerek Yunan bayrağı üzerine basmamıştır( Ki , Yunan aynı yerde Türk bayrağına basmıştı )

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title