Haberler

Dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafasıyla kemikler bulundu

Güncelleme:

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafası ile kemikler bulundu. Köpekler tarafından kemikler çevreye taşınırken, çevreye ise kötü kokuların yayıldığı belirtildi. Bölgeye yakın mahallede yaşayan Ramazan Dağgülü, "Burada onlarca kesilmiş at var. Artık bu kokudan duramayacak hale geldik" dedi.

Yüreğir ilçesinde, Bahçelievler Mahallesi yakınında bulunan dere yatağında at ve eşek kafaları ve kemikleri bulundu. At ve eşekler kesildikten sonra geriye kalan parçalarının çuvallara konulup, dere yatağına atıldığı, köpekler tarafından parçaların çıkartılarak etrafa taşındığı öne sürüldü. Yaklaşık 200 metrelik bir alanda her tarafta at ve eşek kafaları bulunurken, çevreye de kötü kokular yayıldı. Bölgede kafası kesilmiş bir atın gövdesinin de olduğu görüldü.

Dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafasıyla kemikler bulundu

"BİZİM ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR"

Mahallede hayvancılıkla uğraşan Mehmet Mustafa Köroğlu (75), astım hastası olduğunu, kötü kokular nedeniyle nefes alamayacak duruma geldiğini ifade ederek, "Geceleri kokudan boğulacakmış gibi uyanıyorum. Bizim elimizden bir şey gelmiyor, yeter artık" dedi.

Dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafasıyla kemikler bulundu

"KOKUDAN DURAMAYACAK HALE GELDİK"

Mahallede oturan Ramazan Dağgülü ise kemiklerin atılı olduğu yerde tarlasının olduğunu belirterek, "Biz tarlalarımızı artık sulayamayacak duruma geldik. Yaz geldiğinde ürünlerimiz susuz kalacak. Çünkü bu pislikten ve kokudan dolayı dereye inip, su alamıyoruz. Burada onlarca kesilmiş at var. Biz artık bu kokudan duramayacak hale geldik. Bu at ve eşeklerin buradan kaldırılmasını istiyoruz. Bu at ve eşekleri gece saatlerinde getirip bıraktıktan sonra bir şekilde kaçıyorlar. Bunlar kimliği belirsiz kişiler tarafından bırakılıyor. Sabah uyandığımızda bu görüntüyle karşılaşıyoruz" diye konuştu.

Dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafasıyla kemikler bulundu

"KÖPEKLER SALDIRIYOR"

Nusrettin Dağgülü da rahat bir şekilde çiftçilik yapamadıklarını anlattı. Dağgülü, "Çocuklarımızı okula götürdüğümüzde köpekler at eti yemeğe geldiği için bölgelerini korumak amacıyla saldırganlaşıyorlar. Bizlere saldırıyorlar. Bu dereye bu leşler boydan boya atılıyor. Maalesef bütün tarlaların önünde bu leşler var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Haberler

500

Yorumlar (30)

pesi:

ADANA SOKAK LEZZETLERİ LOADİNG. .

27
1
yanıtYanıtla
sami:

Yediğimiz et ve sucuklar , et ile ilgili mamullere neler karıştırılıyor , haberimiz yok. Sağlığımızla oynanıyor , arkasından giden yok

17
1
yanıtYanıtla
esr:

adana da kebapların niye ucuz olduğu belli oldu

17
0
yanıtYanıtla
Hyt:

Adana da Arkadaşımla Çarşı izninde Dolaşıyoruz . Adana lı kendisi Kebapçı Beğendim daha doğrusu şurada yiyelim dedim olmaz dedi neden dedim At eti Beğenmezsin sen dedi şok oldum

14
2
yanıtYanıtla
zzz:

adanada adana yemeyin

9
0
yanıtYanıtla
sarman SİNAN:

Kuru fasülye nohut pilav etsiz kıymasız !

yanıt0
yanıt0
Adana:

haber başlığını görünce direk ADANA dedim.

8
0
yanıtYanıtla
aaa:

nerde bi pislik enteresan olay var bu çingenelerden çıkıyo ıyyyyyyyy

yanıt1
yanıt0
Adanalı:

Nallı Kuzu Bunlar Çekk 1, 5 Yağlı Olsun:)

8
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

ONLAR ADANA ŞİŞ OLACAK=)

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title