Haberler

Denizli Emniyet Müdürü Demir: Fetö ile Mücadelede Gevşemeye Müsaade Yok (Tekrar)

DENİZLİ Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonların ilk günkü gibi sürdüğünü belirterek, "Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz" dedi.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarına yönelik düzenlenen 'Kent Haberciliği' eğitim seminerine katıldı. Demir, kolluk kuvvetlerinin tanımı, görev ve sorumlulukları konusunda bilgiler verdi. Denizli'de Kent Güvenliği Yönetim Sistemi'nin yaygınlaşmasıyla birlikte mala karşı işlenen suçlarda önemli bir azalma olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Demir, asayişi sağlamaya yönelik uygulamaların sonucunda da Denizli'nin huzurlu bir şehir haline geldiğini söyledi. Trafik denetimleri hakkında da bilgi veren Demir, "Trafik denetimleri konusunda gelen rakamlar oldukça sevindirici. 2016 yılında 41 milyon ceza kesilirken, bu rakam 2017'de 30 milyona geriledi. 2018 rakamlarının henüz açıklanmamasına rağmen izlenim ceza uygulamalarında düşüş olduğu yönünde" dedi. Emniyet Müdürü Demir, FETÖ'ye yönelik çalışmaların da kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, "Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız devam ediyor. Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz" diye konuştu. Eğitim programı soru cevap bölümüyle sona erdi.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Demir Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title