Haberler

Denetimli serbestlikten cezaevinden çıkan şahıs, uyuyan kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde denetimli serbestlikten yararlanarak cezaevinden çıkan kişi, pencereden girdiği evde uyuyan kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Kağızman'ın Bayam Mahallesi'nde daha önce eşini bıçakladığı gerekçesiyle tutuklanan Muhammed A, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra denetimli serbestlikten yararlanarak tahliye oldu.

YATAKTA UYUYAN KAYINBİRADERİNİ VURDU

Cezaevinden çıktıktan sonra eşi Elif A'nın dönmemesine sinirlenen Muhammed A, kayınpederinin evine gitti. Evin banyo penceresinden gizlice içeri giren Muhammed A, yatakta uyuyan kayınbiraderi Harun Aydın'ı (25) silahla vurarak öldürdü.

ZANLI YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Muhammed A'nın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı. Hayatını kaybeden Aydın'ın cenazesi otopsi için Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli Muhammed A, arazide kaçarken jandarma ekiplerince yakalandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Kağızman Jandarma Aydın Kars 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Alex Joker:

Allah savcılarımıza hakimlerimize hem vicdan azıcıkta merhamet anlayış duygusu versin. Ellerindeki kalemin yüceliğini vebalini anlamalarını diliyorum! Allah için adalet için ruh hastası suçluları hastanede tedavi ettirmeden dışarı salmayın!

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title