Haberler

Demet Akalın bir tweet attı, herkes yeni Milli Eğitim Bakanı'nı işareti ettiğini düşündü

Güncelleme:

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, son olarak "Hiç gözüm tutmadı" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Akalın'ın bu paylaşımıyla Ziya Selçuk'un yerine Milli Eğitim Bakanlığı'na atanan Mahmut Özer'i kastettiği öne sürüldü.

Paylaşımları kadar yaptığı yazım yanlışlarıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, son olarak sosyal medya hesabından "Hiç gözüm tutmadı" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Twitter'da 7 milyona yakın takipçisi o9lan Demet Akalın'ın bu paylaşımı ile kimi kastettiği ise kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Kısa sürede çok sayıda yorum alan gönderinin altına birçok kişi, Akalın'ın bu paylaşımı ile Ziya Selçuk'un yerine Milli Eğitim Bakanlığı'na atanan Mahmut Özer'i kastettiğini belirtti.

Demet Akalın bir tweet attı, herkes yeni Milli Eğitim Bakanı'nı işareti ettiğini düşündü


İşte Akalın'ın gönderisinin altına yapılan yorumlardan bazıları;

- Bence iyi adam bak yazım yanlışların düzelmiş şimdiden abla.

- Ziya hocayı kaybettik Demet hanım. Buna sebep olanlar yine bizleriz biz sahip çıkamadık bakanımıza ve bugün yeni bakan için ah vah yapıyorlar.

- Yok yok kesin hesabı hacklendi Demet Akalın'ın. Ya da bir aydınlanma bişi bişi oldu. 2-3 gündür eleştirisel yaklaşıyor. İzleyelim bakalım.

- Diğerini de anlamsızca şişirmişlerdi, Atatürkçüymüş de çok kaliteliymiş de... Ne çabuk her şeye kanıyoruz biz.

- İlk defa size katılıyorum Demet hanım.

- Yeni Milli Eğitim Bakanını benim de gözüm tutmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Sanane Adımdan :

Yazı yazmasını dahi bilmeyen popçunun milli eğitim bakanını gözü tutmaması ağzı olan konuşuyor işte

156
49
yanıtYanıtla
Recep Altay:

Atanmış bir devlettin bakanına gözüm tutmadı demek nedir bir sanatçıya böyle şeyler yakışmaz yakışır kalmaz sen degerlendirmeni kendi tipinle yap bizimde seni gozumuz tutmuyor

119
65
yanıtYanıtla
can öz :

öncekileri biz mi seçiyorduk? Sözde milletin vekillerini biz mi seçiyoruz ?

yanıt10
yanıt3
Elvin Abdullah:

Elektrik elektronik mühendisliği bölümünde hocam di, çok kafalı zeki birisi olarak tanınır ve öyledir.. adam gibi adam.. uluslararası akademik olarak taninan, yenilikçi biridir.. öğrencisi olmak ayrıcalıktır.. KARTAL

68
38
yanıtYanıtla
Elvin Abdullah:

Neyini gözü tutmadı acaba?

59
21
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Oradaki adam bizim adamımızsa yeterlidir, zihniyeti olduğu sürece bugün yaşadığımız yangınlara yapılamayan müdahale ve yetkili kişilerin birbirini suçlamasıyla asıl sorumluyu bulamadan yanar biter kül olur.

44
27
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

3 kuruş için sağlığa zararlı , bakanlık tarafından onaysız zayıflama ürünlerini tanıtan Demet hanım yine prim peşinde.

50
8
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Bu kadının bilgisi tercubesi ne Şarkıcı neredeyse ülkeyi yönetecek Transparan giyerek ülke yönetilmez Sesede gerek yok zaten Aykü seviyesi önemli

36
16
yanıtYanıtla
Fatih Kapukaya:

Aykü, hahahaha Sahi Sizin Aykü'nüz Kaç :):)

yanıt0
yanıt0
uCube :

Tipinden dolayı adamı hiç gözü tutmadığını açıklamış belli ki, yalnız kaç kere adamla oturup sohbet etmiş, aynı masa da bulunmuş sayın Demet hanıma biriniz bunu sorsun. ;))

28
22
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title