Haberler

Demet Akalın, bir ara arasından su sızmayan Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, her fırsatta dünya starı olacağını söyleyen ve bir dönem yanından ayırmadığı Aleyna Tilki için demediğini bırakmadı. Kendi programında Aleyna'yı topa tutan Akalın, "Star olacağım diyordu çocuk dizisinde oynuyor. Yazık" dedi.

Kızı Hira çok sevdiği için bir dönem sık sık Aleyna Tilki ile bir araya gelen Demet Akalın bu sefer ters köşe yaptı. Her fırsatta Aleyna'yı öven Akalın, bu sefer de Star TV'de yayınlanan programında genç popçuya zehir zemberek sözler söyledi.

"STAR OLACAĞIM DİYORDU ÇOCUK DİZİSİNDE OYNUYOR"

Programında geçtiğimiz günlerde ilk İngilizce şarkısını çıkan Aleyna Tilki hakkında konuşan Akalın, "Dünya starı olacağım dedi yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Şarkısını dünya starı bir kızdan almadı mı? Kadın paylaşmadı bile. Bize kimse o kadar destek çıkmadı. Ben ilk çıktığında çok destek oldum. Olmuyor yani zorlamanın anlamı yok. 'Ben dünya starı olacağım' diyor sonra çocuk dizisinde başrolsün. Artık Hira bile açıp seyretmiyor" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, bir ara arasından su sızmayan Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu

ALEYNA'NIN ANNESİYLE ATIŞMIŞTI

Geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki'nin annesi "Nedir sizdeki bu Aleyna kıskançlığı! Önce Demet denen teyze, şimdi Aynur" demişti. Bu paylaşıma sessiz kalamayan Akalın ise "Annesi beni ilgilendirmez, ben Aleyna ile muhatabım" cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Demet Akalın Haberler

500

Yorumlar (14)

YOK ARTIK:

Demet Akalın son 10 senedir ona buna küsmesi ve polemikleri ile gündeme geliyor. Ne bir şarkısı ne de bir başarısı var.

19
2
yanıtYanıtla
kandırılıyoruz...:

demet kim arkadaş ya hangi sanatı icra ediyor acaba?? bize daha kaliteli sanatçı haberleri yapınız pls

18
1
yanıtYanıtla
faruk:

hiç farketmez amaç aleynayı gundeme getırmek o yuzden oluyor bunlar gelmeyın bunlara

yanıt9
yanıt0
YOK ARTIK:

Yorumunuza katılıyorum fakat şu ''daha kaliteli sanatçılar'' kısmını kabul etmiyorum. Zira Demet Akalın sanatçı değil sadece şarkıcıdır. Bir tane bestesi yoktur. Ürettiği bir şey yok. Parayla satın aldığı şarkıları söyleyip para kazanıyor hepsi bu. Sanatçı üretendir ve 50 sene de geçse eserleri eskimeyendir. Bu tarz küslük, laf atma ve çeşitli polemiklerle gündeme gelen biri sadece ünlüdür.

yanıt3
yanıt0
AVAREL:

Star değerlendirmesinde demet aleynanın ancak belki hayranı olabilir

11
2
yanıtYanıtla
faruk:

bak emın ol planlı bırsey bu . gundemde kalmak ıcın yapıyor bunu . anlasmıslar besbellı . el altından aleyna para bıle verıyordur bu aleyna. hadisede bu aleynayla agız dalasına gırdı , hadıse kazandı emınım ondada el altından para vermıstır aleyna hadıseye . Cok kırlı bır unlu olma yarısı cidden. ve bu ınsan turkıyeyı temsıl ettıgını soyluyor bunun gıbılerı kendını temsil eder sadece, yazık vallahi yazık

yanıt4
yanıt0
MURAT:

Demet umarım aynada kendinle de kavga etmiyorsundur , genel anlamda yazmak istiyorum şahıslarda muhataplıktan pek hoşlanmam ; insan kazanmak bir sanattır , güzel konuşmak güzel davranmak , hataları dahi olsa konuşarak , anlaşarak anlatarak kırmadan gücendirmeden orta yolu bulmak , susan kazanır deniyor dinimizde , dil insanı mahveder kötü kullanıldğı takdirde, herkesle kavga edenin kendiyle sorunu yok mudur sizce ?

12
0
yanıtYanıtla
Dadaş:

Müzik, sanat, sanatçılık kimlere kalmış vay be vay

11
1
yanıtYanıtla
İstanbul..:

Varoş ya varoş

10
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Aleyna Tilki çok güzelsin.Seni ilgiyle takip ediyorum.Senin türkülerini hiç dinlemedim ama muhakkak iyi türkü söylediğine eminim.Sıkı bir hayranınım.İyi günler hamfendi.

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title