Haberler

Dekandan 'Bordo-Mavi Amfi' Açıklaması

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Haydar Şahinoğlu, amfilerin renklerinin turuncu, bordo, yeşil ve mavi olduğunu, 100 metre aralığındaki birisi bordo, diğeri mavi olan iki ayrı amfinin fotoğrafının yan yana...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, amfilerin renklerinin turuncu, bordo, yeşil ve mavi olduğunu, 100 metre aralığındaki birisi bordo, diğeri mavi olan iki ayrı amfinin fotoğrafının yan yana getirilip sosyal medyada yayımlandığını belirterek, "Ortada hiçbir şekilde kasıt yok. Hak edilmeyen çok sayıda tepkiler aldık" dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ait olan 4 amfiye, geçen yıl yapılan tadilatın ardından turuncu, bordo, yeşil ve mavi isimleri verildi. Bordo ile mavi isimli olan 2 amfinin yazısı yan yana getirilerek sosyal medyada paylaşıldı. Samsunspor taraftarları konuya tepki gösterdi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Samsunspor taraftarlarının tepkisi üzerine konuyla ilgili açıklama yaptı. Dekan Şahinoğlu açıklamasında, "OMÜ Kütüphanesi'nin arka tarafında 4 tane amfimiz var. Bu bina yapıldığından beri kullanılan 150'şer kişilik amfileri geçen sene yeniledik. Yenileme sürecini fakülte sekreterimiz Mehmet Özçelik takip etti. Amfilerin oturma yerlerinin 4 ayrı renk olmasına karar verildi. Fakülte sekreterimiz firmalarla konuştu. 4 tane renk beğenmişler. Bunlar; bordo, turuncu, yeşil ve mavi olarak belirlendi. Amfiler onarıldı ve öğrencilerin hizmetine geçen sene açıldı" dedi.

Eski Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Sarıkaya'nın 100 metre aralığı olan birisi bordo, diğeri mavi olan iki ayrı amfinin fotoğrafını çekip, yan yana getirip sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladığını ileri süren Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, "Tabii bunları gören taraftarlar ayaklandı. Sonuç itibariyle bizleri üzdü. Ortada hiçbir şekilde kasıt yok. Hak edilmeyen çok sayıda tepkiler aldık. Bizim öğretim üyemizden kaynaklanan bir şeydir. Bundan dolayı Samsunspor camiasından onun adına özür diledim. Ben hem Samsunsporlu hem de Trabzonsporluyum. Toplumun huzurunda yara aldık. Tabi varsa bunun hukuksal dayanağı sonuçlarına da katlanır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Haydar Şahinoğlu Samsunspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title