Haberler

Darp edilen TikTok fenomeni Ares Özdemir, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme:

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan TikTok fenomeni Ares Özdemir, kendisini "reklam çekeceğiz" diyerek kandırıp Antalya'ya davet eden iki kişi tarafından darp edildi. Özdemir, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

TikTok uygulamasındaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ares Özdemir, kendisini reklam vaadiyle kandırıp Antalya'ya davet eden iki kişi tarafından öldüresiye darp edildi. Özdemir'i Antalya'ya çağırıp darp eden kişi polisteki ifadesinde, Ares'in kızını mesajla taciz ettiğini iddia etti.

Darp edilen TikTok fenomeni Ares Özdemir, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

ORMANLIK ALANDA DARP EDİLDİ

Sosyal medyada çektiği videolarda 'Ares Özdemir' adını kullanan Şeyhmus Özdemir, Diyabakır'daki annesini arayarak "Reklam filmi çekmek için beni ajans çağırdı. Bugün sözleşme imzalayacağız' dedi. Ardından iki kişiyle bir kafede buluşan Ares, iddiaya göre yine aynı kişilerce arabayla ormanlık alana götürülüp darp edildi.

Darp edilen TikTok fenomeni Ares Özdemir, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

Genç fenomen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı. Tedaviye alınan gencin birçok yerinde kırıklar olduğu belirtildi. İhbarın ardından araştırma başlatan polis, sosyal medya fenomenini darp ettiği iddia edilen V.E. ve K.E.'yi gözaltına aldı. Şüpheli baba ve oğul çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Saldırganlardan birisi, Ares Özdemir'in kızını mesajla taciz ettiğini, bu yüzden kendisini darp ettiklerini söyledi.

Darp edilen TikTok fenomeni Ares Özdemir, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

"EVLAT ACISINI İYİ BİLİRİM"

Diyabarkır'dan gelerek oğlunun başında bekleyen anne Sultan Kızılay, olay günü oğluyla konuştuğunu belirterek, "Reklam filmi çekmek için aradılar. Sözleşme yapacağız' dedi. Heyecanlıydı. 'Anne bana dua et' diyordu. Tiktok çekiyorlar, çocuktur, onun heyecanıdır diye pek önemsemedim. Saat 19.00 gibi aradım telefonu kapalıydı. Daha önce bir çocuk daha kaybettim. Evlat acısının ne olduğunu çok iyi bilirim" ifadelerini kullandı.

"ÖLDÜ DİYE YERE ATMIŞLAR"

Oğlunun yoğun bakımda olduğunu sosyal medyadan öğrendiğini ifade eden Kızılay, "Arkadaş gruplarında yoğun bakımda olduğunun yazısını gördüm. Şaka zannettim. İçime kurt düştü, arkadaşlarını aradım ve doğru olduğunu öğrendim. Oğlumun kafası açılmış, beyin kanaması geçirmiş, öldü diye yere atmışlar" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Kızılay Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (25)

Tık Tok:

Tık tok dimi al sana tık tok ne günlere kaldık insanlar ne yaparak nelerden medet ummaya çalışıyorlar sonra da al başına belayı

17
7
yanıtYanıtla
canıtın:

olayda başka birşey var. 2 video çeken kendini fenomen sanıyor. herşeye zıplayıp, herkese yürüyorlar. sonuçta doğal olarak böyle oluyor.

15
5
yanıtYanıtla
ESCOBAR:

KORONA VİRÜSÜ GİBİ YAYILAN BU TİKTOK VİDEOLARI GENÇLERE SAÇMA HAREKETLER YAPTIRIYOR. MİLLET BİRAZ DAHA POPÜLER OLMAK İÇİN SINIRLARI ZORLUYOR

18
0
yanıtYanıtla
Tuh:

Tek başına gidilir mi tanımadığın bir yere kişilerle

17
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

YİNE ZAYIF NOKTAM VURDUNUZ. ÇOCUK, YAŞLI, HAYVANLARA BİR ŞEY OLDU MU BEN BİTİYORUM. SAĞLIĞINA KAVUŞSUN BİR AN EVVEL .

13
4
yanıtYanıtla
baykuş:

tik tok kesinlikle sınırlanmalı

16
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Sınırlamalar hiç bir zaman çözüm değil !!! Anne ve babalar ahlaklı olmalı ki evlatlarda ahlaklı olsun...

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu ülkede umudun kesildiği gün tik tok denen gerzekliğin çıktığı gündür

11
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah acil şifalar versin.

9
2
yanıtYanıtla
Karakoçanli:

Sideti yapanlara savunanlara lanet olsun

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title