Haberler

    Danla Bilic yeni sevgilisiyle ilk pozunu paylaştı

    Güncelleme:

    Ünlü YouTuber Danla Bilic'in, Poyraz Teoman isimli bir kişiyle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Birlikteliklerini sarmaş dolaş paylaşımla duyuran Bilic'in, sevgilisinin mesleği ise duyanları şaşırttı.

    Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra hayatına uzun süre kimseyi almayan ünlü YouTuber'ın ekonomist Poyraz Teoman ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İlişkisini sosyal medya hesabı Instagram'dan duyuran Bilic, pozuyla hayranlarını şaşkına çevirdi.

    BİRLİKTE TATİLE ÇIKTILAR

    İlişkisini sarmaş dolaş bir pozla "Suç ortağı" notunu ekleyerek paylaşan Danla Bilic'in, uzun süredir devam eden aşk orucunu bozması ise sevgilisinin kim olduğu konusunu daha çok merak ettirdi. Şu sıralar Dubai'de tatilde olan ünlü fenomene Teoman'ın da eşlik ettiği öğrenildi.

    Danla Bilic yeni sevgilisiyle ilk pozunu paylaştı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Danla Bilic Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (21)

    manuel:

    itu odtu bogazicindeki gencleri 3 bin liraya calsitirin bu mallari da zengin edin

    32
    2
    yanıtYanıtla
    hasan:

    bunları ünlü yapan kitleyi acilen ülke dışı etmemiz lazım yoksa bu ülke gerilemeye devam edicek

    30
    2
    yanıtYanıtla
    aygün:

    yeni gençlik giyimiyle hareketleriyle konuşmalarıyla mal mal dolaşan gösteriş ve özenti meraklısı tiplerden oluşuyor. kafaları bilime tekniğe üretmeye değil kolay yoldan para elde etmeye çalışıyor

    28
    3
    yanıtYanıtla
    mutsuz:

    bizene bundan yahu

    17
    1
    yanıtYanıtla
    hazal:

    o eller nerelerde o eller

    15
    2
    yanıtYanıtla
    asdas:

    gerçekten kıyametin kopması çok yaklaştı . . . .

    9
    3
    yanıtYanıtla
    hhahaga:

    ne alaka kardeşim siz hiç yapmazsınız böyle şeyler di mi hüloğ ekonomi harika dolar düştü

    yanıt0
    yanıt1
    Komutan Logar:

    Kahin misin sen?

    yanıt1
    yanıt0
    Asdas:

    Komutan logar lavuğu akıllı ol tokatı patlatırım.

    yanıt0
    yanıt0
    AMAN:

    Bu hatun çok tipsiz

    7
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title