Haberler

Cumhuriyet Kupası Güreş Müsabakaları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Güreş müsabakaları tamamlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Güreş müsabakaları tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda yapılan serbest güreş müsabakaları minik, yıldız ve gençler kategorilerinde yapıldı. Müsabakalara Adana Gençlikspor, Mersin Büyükşehir, Adana Büyükşehir, Ceyhan Belediyesi, Yüreğir Belediyesi, Tufanbeyli Belediye, Karaisalı Belediye, Sarıcam Belediye ve Mersin Gençlik Spor kulüplerinden 200'ün üstünde sporcu katıldı.

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz nezdinde 29 Ekim Cumhuriyet Kupası güreş müsabakaları düzenledik. 93 yıllık coşkuyu güreşerek kutladık. Yapılan müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Bu tür müsabakalar sporcuların maç tecrübesi kazanması için de çok önemli" diye konuştu.

Ayrıca müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHUM) Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel müsabakaları izledi. Müsabaka arasında sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz makarna, tatlı, su ve çay ikramı yapıldı.

Dereceye giren sporcu ve kulüplere madalya ve kupalarını Güreş İl Temsilcisi Yusuf İnce, İmamoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Arif Yılmaz, Asım Savaş Spor Salon Amiri Mehmet Durmaz, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Amiri ve Milli Güreşçi Miktad Birer, Uluslararası Güreş Başhakemi Hüseyin Başçı, hakem ve kulüp antrenörleri verdi.

Takım halinde Adana Gençlikspor Kulübü birinci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci ve Sarıçam Belediyesi Spor Kulübü üçüncü oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf İnce 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title