Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Göle Belediye Başkan Adayı Özel Özen Oldu! Özel Özen Kimdir ?

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan Göle Belediye Başkan adayının Özel Özen olduğunu açıkladı. Göle Belediye Başkan Adayı Özel Özen kimdir?

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin Ardahan Göle Belediye Başkan Adayı açıklandı. Göle Belediye Başkanlığı için açıklanan isim Özel Özen oldu. Özel Özen kimdir, nerelidir?

ÖZEL ÖZEN KİMDİR?

Özel Özen, 1979 yılında Ardahan'ın Göle ilçesinin Kuytuca köyünde doğdu. İlkokulu Kuytuca ilkokulunda, ortaokulu Bolu 50.yıl İzzet Baysal ortaokulunda, liseyi Bolu Atatürk Lisesinde okuduktan sonra Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliğinden mezun oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Göle Belediye Başkan Adayı Özel Özen Oldu! Özel Özen Kimdir ?

2001 YILINDA ÖĞRETMENLİĞE BAŞLADI

2001 yılında Ardahan Damal Halitpaşa Lisesinde Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Özen, askerliğini 2002-2003 yıllarında kısa dönem olarak Şanlıurfa'da yapmıştır.

OKUL MÜDÜRLÜĞÜ DE YAPTI

Göle Eyüp Sabri Çarmıklı Anadolu Lisesinde ise dört yıl Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Özen, 2009 yılında yeni açılan Göle Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı.

CHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Özel Özen, okulların dönüşümü kapsamında 19.10.2015 tarihinden bu güne Nilüfer Göle Sosyal Bilimler Lisesinde Okul Müdürü Olarak görevini sürdürmekte iken 2019 Yerel Seçimlerinde Ardahan Göle CHP Belediye Başkanı adaylığı için okul müdürlüğü görevinden istifa etmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title