Haberler

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu

Güncelleme:

Ekran macerasına 23 Ekim 2017'de başlayan Show TV'nın fenomen dizisi Çukur'un ne zaman biteceği belli oldu.

YENİ BÖLÜMDE 2 YILLIK ZAMAN ATLAMASI YAŞANACAK

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği "Çukur" dizisinde geri sayım başladı. Hazırlıkları 'Aras' kod adıyla başlayan daha sonra dizideki mahallenin adı olan Çukur'la yayına çıkan projede bu akşam 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak.

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu

EFSUN'UN BEBEĞİ GÖRÜNECEK

Çukur'un büyük bir değişimine tanık olacağımız, Efsun'u bebeğiyle göreceğimiz dizinin final tarihi de merak konusu oldu. Daha önce dizinin oyuncuları yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıklamıştı. Son gelen bilgilere göre dizinin final haftası ileri bir tarihe alındı.

MAYIS AYININ BAŞINDA FİNAL YAPACAK

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. Yani Çukur'un tıpkı en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda ekran macerası sona erecek.

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ay Yapım Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (84)

Sarıoğullarıdan Sülü:

Mümkünse hemen bitsin lanet dizi.

20
41
yanıtYanıtla
Sami Ersarı:

Lanet olan sensin dizi gayet iyi bozukluk sende var

yanıt5
yanıt0
Türk kizi:

Izleme ozaman

yanıt1
yanıt0
hak:

Halkın içinde karakteri oluşmayanları zehirleyen, dizi.

37
19
yanıtYanıtla
Ajmet uzman:

Mükemmel bir dizi. Hayatın tüm gerçeklerini gözler önüne seriyor en az 3 sezon daha devam etmeli. Survivor saçmalığını izleyeceğinize bunu izleyin

33
13
yanıtYanıtla
SİNEK:

ÇOOK ŞÜKÜRR

15
22
yanıtYanıtla
YORUMMATİK:

Bu biter öbürü başlar, önceden de kurtlar vadisi vardı millet izleyip izleyip delikanlı ayaklarına girerdi . Erkek adam kurtlar vadisi ile çukur mu izler yeni çekilen sihirli annem varken ?

19
18
yanıtYanıtla
Senin beynni ben ulan izleme o zama at kafası sana:

İzleme lan o zaman

yanıt16
yanıt11
Matikyorum:

Sesli güldüm :D

yanıt5
yanıt2
BEYİN ÖNEMLİ:

Bütün Delikanlılardan Korkuyosunuz Ondan Oları Bitirmek içinde böyle yapıyosunu z

yanıt4
yanıt3
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title