Haberler

Tartışma yaratan imam hatip sözleri sonrası Cübbeli Ahmet'ten yeni hamle! Profesörün destek tweet'ini alıntıladı

Güncelleme:

"Çocuklarınızı imam hatipe ve ilahiyata göndermeyin" sözleri ile tepkileri üzerine çeken Cübbeli Ahmet'ten yeni bir hamle geldi. Cübbeli Ahmet, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in kendisine destek amaçlı paylaştığı bir tweet'i RT etti.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Cübbeli Ahmet'ın imam hatip liselerine yönelik açıklamaları gündem oldu.

"İMAM HATİPE GÖNDERMEYİN"

Cübbeli Ahmet, "Çocukları imam hatip, ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin. Düz okullara gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim. Müfredattaki şeye yorum katıyorlar. Hangi cemaate bağlıysa veyahut mezhepsizlik, reformist, mealcilik akımı her neyse orayı empoze etmeye çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

ŞİMŞİRGİL'İN PAYLAŞIMINI ALINTILAYARAK YANIT VERDİ

Bu açıklamalarının ardından bir kesimin tepkisini çeken Cübbeli Ahmet'ten yeni bir hamle geldi. Cübbeli'nin tepkilere ilk yanıtı Twitter hesabından Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in tweet'ini RT etmesi oldu. Şimşirgil'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Haşa Kur'an-ı Kerim Allah kelamı değil; Kur'an'daki kıssalar Peygamber sözüdür; Kur'an-ı Kerim tarihseldir diyen şarlatanları görmüyorlardı... Cübbeli Ahmet Hoca'nın hedefi, imam hatipler değil orada verilen eğitim anlayın artık!"

Cübbeli Ahmet imam hatip sözlerine yönelik tepkilere, alıntıladığı bir tweet'le yanıt verdi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Şimşirgil Haberler

500

Yorumlar (25)

Talat Gürbüz:

Cübbeli Ahmet Hoca İstiyor ki Sünneti Ön plana çıkaralım. Kuran 2. Planda Kalsın. İmam hatip Ders müfredatları gayet güzel anlatıyor.

18
172
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

sünnet olmasaydi hioc biriniz kurani kerimi anlayamazdiniz

yanıt2
yanıt0
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Evet o kadar güzel anlatıyor ki % 5 ancak Üniversite kazanıyor.

yanıt8
yanıt0
Edip Sevük:

Cübbeli diyorki: eğitmenler onların tarikatından değil benim tarikattan olsun.

40
137
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

CÜBBELİ HEPTEN SAÇMALAMIŞ,NE YANİ SENİN MEDRESENEMİ YOLLAYALIM

37
126
yanıtYanıtla
ali cik:

Tahribatın çook büyük oldu bay sakallı !

24
131
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Çocukları İmam Hatiplere göndermeyin sözü yerli yerinde sözdür. Üstelik bunu Sarıklı Sakallı cübbeli biri söylüyor

110
31
yanıtYanıtla
Özkan Öztürk:

kesinlikle doğru sonuna kadar haklı başına gelmeyen bilmez.

105
10
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Allah icin egri oturup dogru konusalim ülkemizde bu kadar imama ihriyac yok ihtiyactan cok fazla imam hatip okullari var ve cocuklarin büyük bir bölümü isteyerek degil mecburen gidiyor ayrica bizim ülkemiz bekasi icin bulundugu cografyada bilime agirlik veren güclü cagdas modern bir ülke olmak zorundadir mesela avrupada kilise papazlari üniversite mezunudur ilk orta lise degil üniversite seciminde din ögrenimini secerler ve cogunlukla ilavetende tip hukuk mühendislik okurlar.

67
37
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

İmam hatipler kapalıyken ne yaptınız?

yanıt15
yanıt37
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title