Haberler

Mahmut Ustaoğlu'nun Sağlık Durumu İyi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, dün gece hastaneye kaldırılan Mahmud Ustaosmanoğlu'nun yoğun bakımdan çıktığını, durumunun iyi olduğunu söyledi.

İsmailağa Cemaatinin lideri olarak tanınan Mahmut Efendi olarak bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu, Bursa'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yaz aylarını Bursa'da geçiren İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ( Mahmut Efendi ), rahatsızlanmış Bursa Acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştü.

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Sosyal medyadan yapılan açıklamada ''Kendisi acil servis ünitesinde değil ,poliklinikte tedavi edilmektedir.Enfeksiyona bağlı olarak tetkikler yapılmaktadır, Önemli bir sağlık durumu bulunmamaktadır.'' DUA EDELİM İNŞAALLAH'' ifadelerine yer verilmişti.

'Cübbeli Ahmet'ten Mahmud efendi açıklaması

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine bir televizyon kanalına açıklamalarda bulanan Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Mahmud efendinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü dün gece hastaneye kaldırılan Mahmud Ustaosmanoğlu'nun yoğun bakımdan çıktığını, durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu Mahmud Ustaosmanoğlu Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title