Haberler

Cü Rektörü Yıldız, Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversitede faaliyet gösteren sendika temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversitede faaliyet gösteren sendika temsilcileriyle bir araya geldi.

Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Yıldız, programda öğretmenliğinin 2. yılında kendisinin de sendikacılık faaliyetlerinde bulunduğunu, o yıllarda sendikacıların yasal bir güvencesinin dahi olmadığını ifade ederek üyeleri memnun ederken yanlışlığa da düşülmemesi gerektiğini söyledi.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Genel Sekreter Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Eğitimciler Birliği Sendikası temsilcisi Zafer Yıldız, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası temsilcisi Tevfik Sayaca, Türk Sağlık-Sen temsilcisi Kürşat Öksüm, Türk Eğitim-Sen temsilcisi Adıgüzel Solmaz, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası temsilcisi Özgür Baştürk, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası temsilcisi İbrahim Kılıç ve beraberindekiler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Zafer Yıldız Alim Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title