Haberler

Çorlu Kanal Kazasında Toprak Kayması: 2 İşçi Yaralı

Kanal kazasında toprak kayması: 2 işçi yaralıTEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde bir kanal kazası sırasında işçiler Mümin Sevinç ile Hüseyin Erol, toprak kayması sonucu ağır yaralandı.

Kanal kazasında toprak kayması: 2 işçi yaralı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde bir kanal kazası sırasında işçiler Mümin Sevinç ile Hüseyin Erol, toprak kayması sonucu ağır yaralandı.

Olay, Kazimiye Mahallesi'nde süren doğalgaz kanal kazısı sırasında akşam saatlerinde meydana geldi. Mümin Sevinç ile Hüseyin Erol kanalda kazı çalışması yaptığı sırada toprak kayması meydana geldi. İşçiler toprak altında kalırken, olayı gören diğer çalışanlar arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Mümtaz Sevinç ile Hüseyin Erol'u toprak altından çıkardı. İlk müdahaleleri olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar, Hüseyin Erol ile Mümin Sevinç'in sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçleri, başlattıkları soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Erol Çorlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title