Haberler

Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu Yeni Sezona 'MERHABA' Dedi

Güncelleme:

Kerem Alışık, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Yılmaz Gruda, Yatak Odası Diyalogları oyuncuları Levent Ülgen & Goncagül Sunar, Binde Bir Gece Diyalogları oyuncuları Hakan Meriçliler & Begüm Kütük, Bir Hayvanat Bahçesi Hikayesi'nin başrol oyuncusu Burak Sergen, Sadri Alışık Kültür Merkezi Sahne Çolpan İlhan da bir araya geldi...

Çok heyecanlı olduklarını dile getiren oyuncular, pasta keserek yeni sezona merhaba dediler.

Kerem Alışık, "Tiyatromuzun 22. Yılında seyircinin bizleri yalnız bırakmadığı 4 oyunumuzla perde açacağız. Ayrıca şu an için ön hazırlıkları devam eden 2 yeni oyunumuzun da provaları başladı. Tüm tiyatro severler ve tiyatro toplulukları için hayırlı bir sezon olmasını diliyor bizi yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Birol Güven'in yazdığı ve 6. Sezonu ile rekora giden, başrollerini Levent Ülgen ve Goncagül Sunar'ın oynadığı müthiş komedi "Yatak Odası Diyalogları 22 Ekim Pazar saat 16.30'da, Zorlu PSM de seyircisiyle buluşacak.
Mary Shelley'in romanından Nick Dear tarafından uyarlanan Selen Korad Birkiye'nin çevirisini yaptığı FRANKENSTEIN, Şakir Gürzumar yönetiminde, 3. Sezonuna, 14 Ekim Cumartesi saat 20.30 da Zorlu PSM de girecek.

Yine Birol Güven'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Galip Erdal'ın üstlendiği, başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler'in paylaştığı komedi oyun "Binde Bir Gece Diyalogları, 13 Ekim Cuma günü saat 20.30'da, Kozzy'de (Kozyatağı Kültür Merkezi), 2. Sezonunda tiyatro severlerle buluşacak.

Ünlü Amerikalı yazar Edward Albee'nin ölümsüz eseri "Bir Hayvanat Bahçesi Hikâyesi", 18 Ekim Perşembe Zorlu PSM Stüdyo'da saat 20.30'da perde açacak. Gökhan Erarslan'ın yönettiği oyunda usta oyuncu Burak Sergen ve Onur Kırat yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Meriçliler Kerem Alışık Burak Sergen Begüm Kütük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title