Haberler

Çocukları, Levent Kırca'nın Mirasını Reddetti

Güncelleme:

2015 yılında hayatını kaybeden Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açmıştı.

MAHKEME KABUL ETTİ

İki kardeşin talebini kabul eden mahkeme, "Umut ve Ayşe Kırca'nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi" dedi.

BORÇLARDAN SORUMLU TUTULMAYACAKLAR

Levent Kırca, vefatından önce ekonomik sıkıntılarından bahsetmişti. Mirası reddeden kardeşler, böylelikle ünlü oyuncunun borçlarından da sorumlu tutulmayacaklar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Kırca Oya Başar Magazin Haberler

500

Yorumlar (96)

Beyaz kurt:

Nur icinde yat büyük usta, TAM BIR Atatürk cüydü.

17
43
yanıtYanıtla
TÜRK:

Himmet sen bir öl de gör bakalım nerdelermiş :)

yanıt1
yanıt0
İŞTE GERÇEKLER:

Ölenin bu dünyadaki hukuku sona ermiştir. Bu sebepöten ölen kişinin arkasından kötü konuşmak dinimizce caiz değildir.

58
2
yanıtYanıtla
fe:

yalancı herif, , , firavun da ölmüş o zaman firavundan bahsetmeyelim. . . . halis kafir bir adama kafir demek zaten adama hakarettir.

yanıt5
yanıt14
İŞTE GERÇEKLER:

Firavun, Kuranda (Yusuf Suresi) kendini tanri ilan etmiş birisi olarak anlatılır ve ölüm biçimi olarak ibret alınması gerekir. Bununla hiç alakası da yok. Bilginize . . Saygılar.

yanıt1
yanıt1
Benim adım vatan:

Üzülüyorum bir türk milletine bir türk ulusuna yakışmayacak yorumlar yazmışsınız, her gün türkiyede ne insanlarımız ölüyor hergün caddelerde evlatlarımızın kanı askerlerimizin şehitlerimizin cenazeleri ordan oraya taşınıyor yazıklar olsun sizlere ülkeyi ne hale getirdiniz amerikanın köpekleri. Atatürkün gençlğe hitabesini aklınızdan geçirirken damarlarınızdaki akan kanınız donmuyor mu? Siz tayibbin itleri oldukca ve biz türk gençeleri türk askerlerimiz oldukça kürdüyle türküyle alevisi sünnüsiyle bizi yenemiyeceksiniz . Kendi pisliğinizde boğulmaya az kaldı en büyük yılan başınızda açın gözlerinizi açın. Levent kırcaının ölümünü bile borcunu bile ateyisliye işçi partisine bağlıyırsunuz allahtan korkmaz asıl ateyisler sizlersiniz. Ne zamandır müslümanlıkta ölünün arkasından konuşulur oldu efendiler. Her derdimiz bitti rahmetli levent kırcanın borcu sizlerimi gerdi. Vay halinize vay

26
28
yanıtYanıtla
1725 AKP:

SANKİ GEZİCİLER KÖTÜDE ÜLKEYİ BESMELEYLE SOYANLAR İYİ

27
24
yanıtYanıtla
Gökhan:

Öyle babaya böyle evlat. . .

45
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

programlarını yayından kaldırarak ekmeğiyle oynayan tayyip sevinsin.

14
31
yanıtYanıtla
Vatandas:

Vatandas ligini bil halk tv de agzina geleni soylemeye devam ediyordu cumhurun baskani yine iyi sabrediyo bu batili hainlere

yanıt2
yanıt3
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title