Haberler

Cizre'de Yaralıların Olduğu Söylenen Eve Ambulanslar Gidecek (2)

Sarıyıldız: AMBULANSLAR 23 NUMARAYA 300 METRE YAKLAŞTI HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Cizre İlçesi'ndeki Cudi Mahallesi Bostancı Sokak'ta 23 numaralı apartmanın bodrumundaki yaralılar için bugün giden ambulansların söz konusu eve 300 metre yaklaştıktan sonra yine durdurulduğunu söyledi.

Sarıyıldız: AMBULANSLAR 23 NUMARAYA 300 METRE YAKLAŞTI

HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Cizre İlçesi'ndeki Cudi Mahallesi Bostancı Sokak'ta 23 numaralı apartmanın bodrumundaki yaralılar için bugün giden ambulansların söz konusu eve 300 metre yaklaştıktan sonra yine durdurulduğunu söyledi.

Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, HDP'nin hükümet ile yaptığı görüşmelerden sonra bugün Şırnak Belediyesi'ne ait ambulansların söz konusu yaralıların olduğu binaya doğru gittiğini söyledi. Sarıyıldız, "Şu an ambulanslar 4 gönüllü sağlık çalışanı ile 300 metre yakınına kadar gitmişler. Ambulans içerisinde bekliyorlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faysal Sarıyıldız Cizre Cudi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title